Αγγελόπουλοι σε παίκτες: «Γράψαμε ιστορία όλοι μαζί, είστε ο ορισμός της ομάδας» (vid)

Ο πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσαν συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου double.

Αγγελόπουλοι σε παίκτες: «Γράψαμε ιστορία όλοι μαζί, είστε ο ορισμός της ομάδας» (vid)

Ο Ολυμπιακός έκανε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το double στο μπάσκετ γράφοντας ιστορία. Οι διοικητικοί ηγέτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσαν συγχαρητήρια στους παίκτες για το νέο τους επίτευγμα τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως είναι ο ορισμός της ομάδας.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε: «Πολλά συγχαρητήρια για μία καταπληκτική χρονιά. Γράψαμε ιστορία όλοι μαζί. Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά στην ιστορία του κάνει δεύτερο συνεχόμενο double. Πιο σημαντικό όμως ήταν το μπάσκετ που παίξαμε φέτος. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών στην ιστορία του Ολυμπιακού και στην Ευρώπη.

Φτιάξαμε μία καταπληκτική ομάδα μέσα από τις δυσκολίες. Φτάσαμε σχεδόν σε όλους τους στόχους. Κατακτήσαμε όλους τους τίτλους στην Ελλάδα. Αγγίξαμε το ευρωπαϊκό. Νομίζω όμως ότι το μπάσκετ που παίξαμε μας καταξιώνει. Αναγνωρίστηκε από όλους τους αντιπάλους και κερδίσαμε τον σεβασμό και τον θαυμασμό όλης της μπασκετικής Ευρώπης. Αυτό είναι δικό σας επίτευγμα. Είμαστε πάρα πολύ περήφανοι για εσάς και σας ευχαριστούμε για όλα».

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος συμπλήρωσε: «Να σας πω ότι σήμερα γράψαμε ιστορία όλοι μαζί. Σας το είχα πει και στο Κάουνας, είστε ο ορισμός της ομάδας. Θα θέλαμε να έχουμε πάρει και την Ευρωλίγκα, αλλά είμαστε χαρούμενοι με αυτό που ζούμε σήμερα. Συγχαρητήρια σε όλους».