Ολυμπιακός: Θα το σπάσει το 73-38 την επόμενη φορά!

Χάθηκε μια χρυσή ευκαιρία να καταρριφθεί το αξεπέραστο 73-38, αλλά θα το κάνει την επόμενη φορά 

Ολυμπιακός: Θα το σπάσει το 73-38 την επόμενη φορά!

Τo κερασάκι στην τούρτα, σε μια σπουδαία χρονιά για τον Ολυμπιακό, μπήκε χθες στο ΟΑΚΑ. Με τρόπο ολίγον τι περίεργο, καθώς ο 4ος τελικός δεν τελείωσε ποτέ, αλλά η ιστορία θα γράψει το 63-35 στο 27’, το 14ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού και το δεύτερο σερί νταμπλ!

Αν κάτι χάθηκε ήταν η ευκαιρία να σπάσει το μοναδικό ρεκόρ του 73-38. Ο Ολυμπιακός, εφόσον συνέχιζε στους ίδιους ρυθμούς, ήταν βέβαιο πως θα το καταρρίψει, και δεν θα άντεχαν να το δουν αυτό οι φίλοι του Παναθηναϊκού μέσα στο σπίτι τους. Γι’ αυτό και τα έκαναν …γης μαδιάμ, απογοητευμένοι και απ’ την εικόνα της ομάδας τους. Δεν πειράζει, την επόμενη φορά!

Ο Ολυμπιακός πήρε φυσικά πανάξια τον τίτλο. Όταν κερδίζεις με τέτοια διαφορά τον Παναθηναϊκό, σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ, δεν μπορεί κάποιος να αμφισβητήσει την ανωτερότητα των Πειραιωτών. Θα ήταν τρελός. Μπορεί στα προηγούμενα παιχνίδια να είχαμε φωνές για τη διαιτησία από τους «πράσινους», αλλά ο Ολυμπιακός, ακόμη κι αυτός ο «λαβωμένος», έδωσε την απάντησή του.

Φινάλε λοιπόν σε μια υπέροχη σεζόν για τον Ολυμπιακό. Ναι, η Ευρωλίγκα δεν ήρθε (πάλι) αλλά ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι υπερήφανος γι’ αυτή την ομάδα. Και ξέρει πως θα έρθει και η μέρα που θα κατακτήσει και την κορυφή της Ευρώπης.

Το επόμενο διάστημα θα είναι κρίσιμο για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν (με τις υποθέσεις των Βεζένκοφ, Σλούκα, Παπανικολάου, Λαρεντζάκη, Μιλουτίνοφ) αλλά τώρα είναι ώρα για χαρά! Ο οργανισμός της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, κι αυτό είναι βέβαιο, θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να παραμείνει ο Ολυμπιακός αφεντικό στην Ελλάδα και να μπορέσει επιτέλους να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο της Ευρωλίγκας!