Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ για να το σηκώσει

Ο Ολυμπιακός παρά τα προβλήματα πάει στο ΟΑΚΑ για να το σηκώσει 

Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ για να το σηκώσει

Ο Ολυμπιακός, πεισμωμένος μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ αλλά και από τις αναποδιές που τον έχουν βρει, κέρδισε καθαρά στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό και κάνοντας το 2-1 απέχει μια νίκη απ’ το νταμπλ για 2η συνεχόμενη χρονιά!

Πλέον, ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει τη δουλειά στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (21.15). Με κίνδυνο να μην έχει τον κόσμο του στην πιθανότητα 5ου ματς στο ΣΕΦ, δεν υπάρχει λόγος να το …τρενάρει ο Ολυμπιακός και θα είναι ωραίο άλλωστε να το σηκώσει μέσα στο ΟΑΚΑ!

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα την Πέμπτη, απέναντι στον Παναθηναϊκό και τα προβλήματα. Τελευταίο αυτό του Κώστα Παπανικολάου. Ο αρχηγός του Θρύλου υπέστη θλάση α’ βαθμού και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον 4ο τελικό. Ενώ και ο Σάσα Βεζένκοφ δεν είναι στην απαιτούμενη κατάσταση.

Τα προβλήματα ωστόσο σφυρηλατούν τον χαρακτήρα αυτής της ομάδας και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να βάλει το …κερασάκι στην τούρτα.

ΥΓ. Ο Μπαρτζώκας κέρδισε ακόμη περισσότερο τον κόσμο του Ολυμπιακού με όσα είπε χθες. Μπορεί κατά καιρούς να έχει ακούσει τα μύρια όσα, αλλά είναι ο αναμορφωτής του μπασκετικού Ολυμπιακού. Και αυτό του το αναγνωρίζουν όλοι.

ΥΓ2. Έντονη είναι η φημολογία ότι ο Σλούκας τα έχει ήδη βρει με τον Ολυμπιακό για την παραμονή του στο μεγάλο λιμάνι για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια!