Απλά… λίγος!

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ χειρότερη ομάδα από τον Ολυμπιακό και μόνο με ένα… θαύμα μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση.

Απλά… λίγος!

Ο Παναθηναϊκός επανήλθε στις… εργοστασιακές ρυθμίσεις, καθώς η εικόνα του ήταν αποκαρδιωτική στο τρίτο ματς των τελικών.

Οι «πράσινοι» όλη τη σεζόν παίζουν ένα ματς καλά και μετά… χάνονται για τρία- τέσσερα. Μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, με σοβαρά δομικά προβλήματα που απλά παίζοντας στην έδρα της μπορεί ίσως να πάρει κάποιες λύσεις παραπάνω. Μέχρι εκεί όμως.

Αυτός προφανώς δεν φτάνει για να μπορέσουν να πάρουν τον τίτλο. Και δεν αρκεί διότι δεν είναι αρκετή η βενζίνη στο ρεζερβουάρ τους και δεν έχουν αξιόπιστες λύσεις. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος, έχει ποιότητα, διαθέτει παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν τη διαφορά με κορυφαίο τον Κώστα Σλούκα.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει. Όσο αντέχει ο Λι, έχει καλώς, όσο σκοράρει ο Πονίτκα και ο Γκουντάιτις κερδίζει «μάχες» στη ρακέτα ο Παναθηναϊκός αντέχει. Μετά επικρατεί χάος.

Την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να μην δει τον Ολυμπιακό να σηκώνει τον τίτλο μπροστά στο κοινό του. Ξανά με τον ίδιο τρόπο, διότι δεν έχει άλλον, θα προσπαθήσει να κρατήσει χαμηλά τον ρυθμό και να μην επιτρέψει στον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι που τον βολεύει.

Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να βρει επιπλέον παίκτες από τους… συνήθεις ύποπτους για να μπορέσει να καλύψει την μεγάλη διαφορά που τον χωρίζει από τον «αιώνιο» αντίπαλό του.