Ολυμπιακός: Το λιοντάρι βρυχήθηκε!

Ο Ολυμπιακός, λαβωμένο θηρίο, κέρδισε τον Παναθηναϊκό και είναι μια ανάσα απ' τον τίτλο! 

Ολυμπιακός: Το λιοντάρι βρυχήθηκε!

Ο Ολυμπιακός βρυχήθηκε! Λένε πως το λαβωμένο θηρίο είναι πιο επικίνδυνο και ο Ολυμπιακός το απέδειξε. Τι κι αν είδε τον Παπανικολάου να μην μπορεί να παίζει από τη β’ περίοδο και μετά, τι κι αν είχε φανερά ανέτοιμο τον Βεζένκοφ, τι κι αν ο Σλούκας ερχόταν από πρόβλημα υγείας, τι κι αν ο Μπλακ παραμένει εκτός μάχης, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε στο κατάμεστο ΣΕΦ 75-52 του Παναθηναϊκού και πλέον θέλει μια ακόμη νίκη για να πάρει ξανά το πρωτάθλημα!

Ο Σλούκας επέστρεψε με ορμή απ’ την απουσία του και οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στο 2-1 με 14 πόντους και 7 ασίστ. Φάνηκε πόσο απαραίτητος είναι για τον Ολυμπιακό.

Δίπλα του επιθετικά οι Μακ Κίσικ και Φαλ, ενώ το δικό τους λιθαράκι έβαλαν και οι Λαρεντζάκης, Ουόκαπ και Λούντζης (με την άμυνά του στον Λι). Ο Βεζένκοφ έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε. Δεν είχε την απαραίτητη δύναμη, αλλά έβαλε ένα τρελό τρίποντο ψυχολογίας στο ξεκίνημα του β’ μέρους!

Ο Παναθηναϊκός θεωρητικά είχε ηθικό μετά την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν το έδειξε. Φάνηκε να μην το πιστεύει και γρήγορα σχετικά παραδόθηκε στις ορέξεις των Πειραιωτών.

Είναι πάντως βέβαιο ότι την Πέμπτη και μπροστά στο κοινό του, θα παρουσιαστεί τελείως διαφορετικός. Και δεν πρέπει ο Ολυμπιακός να πιστέψει ότι το πήρε ήδη.

Έχει ακόμη ψωμί η σειρά και οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να πάνε στο ΟΑΚΑ με την ίδια ενέργεια και ένταση, προκειμένου να τελειώσουν τη δουλειά.