Λούντζης: «Κλειδί ήταν η άμυνα μας» (vid)

Ο Μιχάλης Λούντζης στάθηκε στην πολύ καλή εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός στην άμυνα και τον οδήγησε στην εύκολη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Λούντζης: «Κλειδί ήταν η άμυνα μας» (vid)

Ο Μιχάλης Λούντζης έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού και μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως το κλειδί ήταν η νίκη.

Αναλυτικά ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε:

Για το ότι δεν φάνηκε το άγχος: Μετά το ματς στο ΟΑΚΑ ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να μπούμε δυνατά και να μην αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να παίξει το μπάσκετ του. Είμαστε στους τελικούς και πάντα υπάρχει άγχος και πίεση. Μας αρέσει αυτό.

Για την άμυνα: Τα στατιστικά το λένε μόνα τους. Τους κρατήσαμε στους 52 πόντους και έκαναν 20 λάθη. Από την πρώτη ημέρα σαν ομάδα από εκεί ξεκινάμε από την άμυνα. Δεν το είχαμε καταφέραμε στα δύο πρώτα παιχνίδια. Και τώρα ξέρουμε ποιο είναι το κλειδί για το επόμενο ματς.

Για το τι σημαίνει αυτή η νίκη: Αυτό σημαίνει ότι θέλουμε ακόμα μία νίκη και πάμε στο ΟΑΚΑ να νικήσουμε.

Για το τι άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα ματς: Όπως είπα και πριν είναι τελικοί. Εμείς ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολη η σειρά. Παίζουμε για έναν τίτλο και το θέλουμε και οι δύο.

Για το αν υπήρχε άδειασμα Υπήρχε άδειασμα και πάρα πολύ στεναχώρια. Το αφήσαμε πίσω μας αυτό και έχουμε επικεντρωθεί στους τελικούς.

Για τον ίδιο: Το σημερινό ήταν ομαδική δουλειά. Ποτέ ένας παίκτης δεν κάνει τίποτα μόνος του. Είναι τόσα τα ματς που δεν μπορείς να χαρείς ή να στεναχωρηθείς. Κεφάλι κάτω και πίστη στη δουλειά.

Για τον Βεζένκοφ: Αξίζει μπράβο και στο ιατρικό επιτελείο και στον Σάσα που είχε θέληση να παίξει και στον Κώστα μπράβο που δεν ήταν έτοιμος. Τελευταία στιγμή κρίθηκε η συμμετοχή του.