Ολυμπιακός: Αναμένει την «αφύπνιση» του Λαρεντζάκη

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ξεκίνησε έξοχα τη σεζόν, αλλά το τελευταίο διάστημα είναι εκτός ρυθμού - Τον χρειάζεται ο Ολυμπιακός σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο.

Ολυμπιακός: Αναμένει την «αφύπνιση» του Λαρεντζάκη

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είναι παντελώς εκτός ρυθμού και κλίματος το τελευταίο δίμηνο. Ενώ ξεκίνησε εξαιρετικά τη σεζόν, συνεισφέροντας ενεργά στις τελευταίες μάλιστα περιόδους, από ένα σημείο και μετά είναι εκτός τόπου και χρόνου. Καμία αντίρρηση πως από ένα σημείο και μετά μειώθηκε και ο χρόνος συμμετοχής του, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός πως κάποιοι άλλοι παίκτες πήραν περισσότερα λεπτά, αλλά και με την απόδοσή του. Αρκετές φορές έκανε το δικό του, μη ακολουθώντας το πλάνο.

Το αξιόπιστο τρίποντο που προσέφερε πήγε... περίπατο, με αποτέλεσμα πλέον να είναι απελπιστικά άστοχος. Στη σειρά με τη Φενέρμπαχτσε είχε μόλις 1/7 τρίποντα, στους τελικούς μέχρι στιγμής κόντρα στον Παναθηναϊκό, αριθμεί 1/11 σουτ, έχοντας συγκεκριμένα 1/7 τρίποντα στο ΟΑΚΑ. Πέρα από αυτό, είναι και θέμα χαρακτήρα, συμπεριφοράς. Αντιδράει στον πάγκο, βγάζει νεύρα, γκρινιάζει, είναι έτοιμος για αναπομπούλα με το παραμικρό με κάθε αντίπαλο.

Δεν έχει υπομονή πλέον μαζί του και ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Με το που τον βλέπει να μανουριάζει, να τσακώνεται, να ακολουθεί μόνο το ένστικτό του, παίρνοντας πάνω του τραβηγμένες προσπάθειες, τον περνάει στον πάγκο και συνήθως τον αφήνει εκεί. Έχει δυνατότητες, έχει τσαγανό, αλλά με τη συμπεριφορά του τελευταίο διάστημα, αδικεί κυρίως τον εαυτό του. Οφείλει να "αφυπνιστεί" σε ένα κρίσιμο διάστημα για τον Ολυμπιακό.