Ολυμπιακός: Κόντρα σε όλους και όλα

Ο Ολυμπιακός κόντρα σε θεούς και δαίμονες, πρέπει να τα δώσει όλα την Κυριακή στο ΣΕΦ και να «λιώσει» τον Παναθηναϊκό 

Ολυμπιακός: Κόντρα σε όλους και όλα

Και τώρα τρέχει ο Ολυμπιακός… Το τρομερό σερί επί του Παναθηναϊκού έλαβε τέλος στο ΟΑΚΑ (το 14-0 θα μείνει πάντως στην ιστορία) και πλέον αρχίζουν να νιώθουν πίεση οι «ερυθρόλευκοι». Που γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, συνυπολογίζοντας και τον τραυματισμό του Βεζένκοφ (ας ελπίσουμε να μην έπαθε κάτι σοβαρό).

Στο 1-1 λοιπόν οι τελικοί της φετινής Basket League και ο Ολυμπιακός καλείται να ανασυνταχθεί άμεσα και να μη χάσει αυτό το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να …αναστήσει τον Παναθηναϊκό και να του δώσει το δικαίωμα να πιστέψει πως μπορεί. Συν τοις άλλοις έπιασαν τόπο και οι φωνές του Παναθηναϊκού, βάσει της διαιτησίας του 2ου τελικού (η αποβολή του Ουόκαπ ήταν για γέλια).

Ο Ολυμπιακός πρέπει να αφήσει στην άκρη προβλήματα και κούραση, και να τα δώσει όλα την Κυριακή στο ΣΕΦ. Τα δύσκολα αρέσουν σ’ αυτή την ομάδα, έχει αποδείξει πως λειτουργεί καλύτερα όταν είναι με την …πλάτη στον τοίχο.

Και ίσως ήταν καλύτερα που ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός (έστω κι αν έτσι σταμάτησε το φοβερό σερί) για να παρουσιαστεί όπως πρέπει ο Ολυμπιακός. Και να δείξει πως παραμένει το αφεντικό στην Ελλάδα, κόβοντας το βήχα στον Παναθηναϊκό.

O Ολυμπιακός την Κυριακή πρέπει να «πατήσει» τον Παναθηναϊκό και να μιλήσει ο νόμος του ΣΕΦ.