Μπαρτζώκας: «Eίχαμε ευκαιρίες να πάρουμε το ματς, αλλά κάναμε λάθη στο τέλος...»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε μετά τον χαμένο 2ο τελικό με τον Παναθηναϊκό ότι ο Ολυμπιακός είχε υπό τον έλεγχό του το ματς, όμως τα λάθη στο τέλος του στέρησαν τη νίκη.

Μπαρτζώκας: «Eίχαμε ευκαιρίες να πάρουμε το ματς, αλλά κάναμε λάθη στο τέλος...»

Στα λάθη στο τέλος «χρέωσε» ο Γιώργος Μπαρτζώκας την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο τελικό της Basket League στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών υποστήριξε ότι η ομάδα του ήλεγχε το ματς αλλά στο τέλος δεν είχε σωστές αποφάσεις, ενώ ξεκίνησε με τις απώλειες της κατά τη διάρκεια του αγώνα:

«Δυστυχώς, χάσαμε τον Αλέξανδρο Βεζένκοβ από το παιχνίδι, χάσαμε τον Τόμας Γουόκαπ, ήταν εκτός κι ο Κώστας Σλούκας. Παίξαμε με κλειστό ρόστερ, χωρίς πόιντ γκαρντ να κατευθύνει τις επιθέσεις μας. Είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά κάναμε λάθη στο τέλος», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ3.

«Ελέγχαμε το παιχνίδι κι έπρεπε να το κερδίσουμε στο τέλος. Δώσαμε την μπάλα στη φάση του Μουσταφά Φαλ, ο Ματέους Πονίτκα έκανε back step, ενώ έπρεπε να τον οδηγήσουμε έξω. Κάναμε λάθος επιλογές και ο Παναθηναϊκός τις εκμεταλλεύτηκε».

Τέλος, ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του Βεζένκοβ και αποκάλυψε ότι ο ηγέτης των Πειραιωτών είχε φύγει από το γήπεδο για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.