Ολυμπιακός: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια στον 1ο τελικό με τον Παναθηναϊκό

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η έδρα του Ολυμπιακού για τα επεισόδια οπαδών του κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, στον πρώτο τελικό της Μπάσκετ Λιγκ (4/6).

Ολυμπιακός: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια στον 1ο τελικό με τον Παναθηναϊκό

O Ολυμπιακός θα εκτίσει την τιμωρία στο 5ο φετινό τελικό, διαφορετικά αν η σειρά τελειώσει στα 3 ή στα 4 ματς, τότε η ποινή θα μεταφερθεί για την επόμενη χρονιά και θα δώσει το πρώτο ματς της σεζόν 2023-24 χωρίς κόσμο.

Αναλυτικά:

1) Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: α) για επεισόδια δυσφημιστικά για το άθλημα στον περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας από αγώνες πρωταθλήματος ή κυπέλλου και χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, β) για απαγορευμένη χρήση πανό χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ) και γ) παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (άναμμα πυρσών), χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) που διεξήχθη στις 4-6-2023.

2) Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ της κατηγορίας περί εκτεταμένων υβριστικών συνθημάτων σε βάρος φυσικών προσώπων, για τον ως άνω αγώνα.