Ολυμπιακός: Ηχηρή απάντηση στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός θα απαντήσει στο παρκέ την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ

Ολυμπιακός: Ηχηρή απάντηση στο ΟΑΚΑ

Στον Ολυμπιακό δεν ασχολούνται με τις ανακοινώσεις του Παναθηναϊκού, ούτε απαντούν. Όπως πράττουν και τώρα. Ο Παναθηναϊκός έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει. Ο Ολυμπιακός δεν …τσιμπάει όμως και δεν μπαίνει στη διαδικασία αντιπαράθεσης. Θα ήταν …βούτυρο στο ψωμί της αντίπαλης πλευράς.

Στον Ολυμπιακό λειτουργούν αλλιώς και ασχολούνται με τα του οίκου τους. Κι εκείνο που προβληματίζει, είναι η εικόνα της ομάδας στον πρώτο τελικό. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τα γνωστά νεκρά διαστήματα στην απόδοσή τους και επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να πιστέψει πως μπορεί. Ασχέτως αν πάλι δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας την ήττα σε 14ο συνεχόμενο ντέρμπι! Το σύνδρομο του λούζερ καταδιώκει τους «πράσινους».

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει και το φετινό πρωτάθλημα με «σκούπα». Το πρώτο βήμα έγινε την Κυριακή. Θέλει όμως και να εμφανιστεί διαφορετικός στο ΟΑΚΑ. Να είναι πολύ καλύτερος και να μην αφήσει το παραμικρό περιθώριο στον Παναθηναϊκό.

Η κούραση και το ψυχικό άδειασμα των παικτών μετά το φάιναλ φορ στο Κάουνας σίγουρα δεν βοηθούν. Είναι υποχρεωμένοι όμως οι «ερυθρόλευκοι» να τα δώσουν όλα και να κατακτήσουν αήττητοι το πρωτάθλημα.

Η απάντηση στον Παναθηναϊκό πρέπει να έρθει στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη, εντός παρκέ. Και να είναι ηχηρή.