Γιαννακόπουλος: «Εύχομαι φέτος το triple crown»

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχήθηκε ο Παναθηναϊκός να πάρει και τις τρεις κούπες που διεκδικεί στο μπάσκετ.

Γιαννακόπουλος: «Εύχομαι φέτος το triple crown»

Ο Ερασιτέχνης και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκαν με όλα τα τμήματά τους στη «Λεωφόρο» για να τελεστεί ο αγιασμός παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη μίλησε αμέσως μετά το τέλος του αγιασμού προς όλους όσους έδωσαν το «παρών». Αφού ευχήθηκε υγεία και επιτυχία στους αθλητές σε προσωπικό επίπεδο, στη συνέχεια έθεσε τους στόχους για τα τμήματα του «τριφυλλιού».

Για το μπασκετικό τμήμα ευχήθηκε η ομάδα του Πασκουάλ να κατακτήσει όλους τους τίτλους που θα διεκδικήσει και να κάνει το «triple crown», ενώ για το ανδρικό τμήμα του βόλεϊ είπε πως επιθυμεί να επιστρέψει στους τελικούς του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου σε πρώτη φάση. Για τα υπόλοιπα τμήματα σημείωσε πως επιβάλλεται να επιστρέψουν στην Α1 κατηγορία.

«Αγαπητά μέλη του ΔΣ του Ερασιτέχνη, αγαπητά μέλη της
ΚΑΕ Παναθηναϊκός, φίλοι και φίλες. Θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μια σεζόν γεμάτη αγάπη και επιτυχίες, σε προσωπικό επίπεδο, στις οικογένειές σας και σε ομαδικό επίπεδο θα ήθελα να ευχηθώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ένα triple crown, στο βόλεϊ ανδρών να μπορέσει να ξαναγυρίσει σε τελικούς πρωταθλήματος και κυπέλλου και τα υπόλοιπα τμήματα τα ομαδικά να επιστρέψουν στην Α1 κατηγορία όπου ανήκουν.

Σε όλους τις πρωταθλήτριες και τους πρωταθλητές των ατομικών αθλημάτων θα ήθελα να ευχηθώ μετάλλια και πρωταθλήματα. Υγεία, αγάπη και τύχη όλη τη χρονιά. Σας ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ», ήταν τα λόγια του.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ