Αγγέλου για νέο πρωτάθλημα Basketleague: «Θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί»

Στο αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ για το νέο πρωτάθλημα μπάσκετ μίλησαν από την πλευρά του Άρη, ο προπονητής, Βαγγέλης Αγγέλου και ο αρχηγός της ομάδας, Λευτέρης Μποχωρίδης.

Αγγέλου για νέο πρωτάθλημα Basketleague: «Θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί»

Ο προπονητής, Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε για το νέο πρωτάθλημα: «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ξεκινάει ένα πρωτάθλημα, το οποίο δείχνει να είναι πολύ ανταγωνιστικό, καθώς οι περισσότερες ομάδες έχουν επενδύσει αρκετά χρήματα για την ενίσχυση τους».

Αναφερόμενος στον Άρη, ο Αγγέλου είπε: «Εμείς παρότι το πλαίσιο, στο οποίο μπορούσαμε να απευθυνθούμε ήταν περιορισμένο, θεωρούμε ότι καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο με γνώμονα τις αρχές της εμπιστοσύνης και του σεβασμού. Ένα σύνολο πνευματικά και αγωνιστικά προετοιμασμένο, ώστε να διεκδικεί ό,τι του αναλογεί σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο».

Τέλος όταν του ζητήθηκε να κάνει μια ευχή, είπε: «Ευχή όλων όσων ζούμε απ' αυτό το μοναδικό άθλημα, είναι να διεξάγονται αγώνες σε γεμάτα γήπεδα, χωρίς βία και σε ένα ηθικό πλαίσιο, το οποίο να σέβεται κάθε θεατή ή τηλεθεατή, ούτως ώστε να απολαμβάνει ένα ελκυστικό προϊόν. Εύχομαι σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και κουράγιο».

Μποχωρίδης: «Νέα ομάδα, καλή πορεία»

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Άρη, Λευτέρης Μποχωρίδης δήλωσε: «Για εμάς φέτος οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκίνησαν νωρίς και ήδη έχουμε κάποια παιχνίδια στα πόδια μας, αλλά θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έχουμε μια νέα ομάδα, με αρκετά νέα πρόσωπα και στόχος μας είναι να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε κάθε παιχνίδι».

Και συνέχισε: «Περιμένουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αφού όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Εμείς θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του κόσμου, αλλά και της μεγάλης ιστορίας του 'Άρη, πραγματοποιώντας την καλύτερη δυνατή πορεία. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους παίκτες και σε ό, τι αφορά εμάς, να έχουμε μια όσο το δυνατόν πιο πετυχημένη σεζόν».