Σλούκας: «Έχω αφήσει πίσω την ήττα από την Ρεάλ - Βασικός στόχος το πρωτάθλημα» (vid)

Μετά την νέα νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, ο Κώστας Σλούκας τόνισε πως δεν σκέφτεται την ήττα από την Ρεάλ ενώ έστειλε το μήνυμα ενόψει των τελικών της Basket League.

Σλούκας: «Έχω αφήσει πίσω την ήττα από την Ρεάλ - Βασικός στόχος το πρωτάθλημα» (vid)

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους τελικούς της Basket League κάνοντας το 3-0 επί του ΠΑΟΚ μετά το 75-54 στο ΣΕΦ. Με το πέρας της αναμέτρησης, ο Κώστας Σλούκας επισήμανε πως ο τελικός της EuroLeague ανήκει στο παρελθόν και έθεσε ως βασικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δύσκολη ήττα από την Ρεάλ, προσωπικά την έχω αφήσει πίσω. Συγκινητική η παρουσία του κόσμου. Φαίνεται ότι αναγνωρίζει τους κόπους μας όλη την σεζόν.

Το πρωτάθλημα είναι ο βασικός στόχος. Σήμερα δείξαμε καλό πρόσωπο. Περιμένουμε τον αντίπαλό μας, ευελπιστώ σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ. Δεν μας ενδιαφέρει αν θα μας παίξει ζώνη ο αντίπαλος, είναι στο χέρι μας να δώσουμε απαντήσεις σε κάθε μορφή άμυνας που θα συναντήσουμε.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, αν και άνοιξαν όλα τα ματς ήταν ανταγωνιστικά. Ο κόουτς Τακιανός έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του από πέρσι. Τους εύχομαι καλή τύχη στον μικρό τελικό».