Παναθηναϊκός: Ο Σερέλης ξεπέρασε στις ήττες τον Ράντονιτς

Οι «πράσινοι» με τον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο τους μετρούν ήδη πέντε ήττες σε ελληνικές διοργανώσεις με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να αποχωρεί έχοντας τέσσερις

Παναθηναϊκός: Ο Σερέλης ξεπέρασε στις ήττες τον Ράντονιτς

Ο φετινός Παναθηναϊκός καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο έπειτα από την αγωνιστική κατρακύλα που χαρακτηρίζει πλέον την πορεία του.

Το «τριφύλλι» δεν τα κατάφερε κόντρα στο Περιστέρι στο δεύτερο ματς της σειράς των ημιτελικών της Basket League, με τον Χρήστο Σερέλη πλέον να έχει περισσότερες ήττες στην Ελλάδα με τους «πράσινους» από τον προκάτοχό του, Ντέγιαν Ράντονιτς.

Πλέον ο Έλληνας τεχνικός που ανέλαβε τους «πράσινους» στα τέλη Φεβρουαρίου, μετράει 5 ήττες σε ματς ελληνικών διοργανώσεων, έχοντας ηττηθεί από Ολυμπιακό, Περιστέρι (δύο φορές), ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Η ομάδα του Σερέλη έχασε από τους «ερυθρόλευκους» στο πρωτάθλημα, όπως και από τους δύο «Δικεφάλους» στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Στις 4 ήττες είχε σταματήσει ο Ράντονιτς, όταν έφυγε από τον Παναθηναϊκό, με το «τριφύλλι» υπό την καθοδήγηση του Μαυροβούνιου τεχνικού να φεύγει χαμένο από το παρκέ κόντρα σε Ολυμπιακό (τρεις φορές) και Άρη.

Oι «πράσινοι» με τον Ράντονιτς στον πάγκο τους έχασαν από τους «ερυθρόλευκους» τρεις φορές, σε Super Cup, πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και από τον Άρη στην πρεμιέρα της Basket League.