Λαύριο: Ανακοίνωσε την παραμονή του Λιμνιάτη

Την παραμονή του Γιώργου Λιμνιάτη στην τεχνική ηγεσία και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ανακοίνωσε την Τρίτη (16/5) το Λαύριο.

Λαύριο: Ανακοίνωσε την παραμονή του Λιμνιάτη

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Λαύριο:

"Ο Γιώργος Λιμνιάτης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε - διαδεχόμενος τον Χρήστο Σερέλη - και συνδύασε την παρουσία του με τα επιθυμητά αποτελέσματα, τα οποία διατήρησαν το Λαύριο στην Basket League.

Η αρμονική σχέση που αναπτύχθηκε αυτό το διάστημα με τη διοίκηση και τη νέα ιδιοκτησία είχαν ως φυσιολογικό αποτέλεσμα την απόφαση για τη συνέχιση αυτής της συνεργασίας και για τη νέα αγωνιστική σεζόν".

Ο Λιμνιάτης είναι ο άμεσος συνεργάτης του Ηλία Ζούρου στην Εθνική Γεωργίας, έχει θητεύσει ως ασίσταντ κόουτς στη Νέα Κηφισιά, στην Κύμη, στην ΑΕΚ και στις "μικρές" Εθνικές ομάδες, ενώ υπήρξε πρώτος προπονητής στις Εθνικές U15 και U20.

"Από τις πρώτες μέρες της παρουσίας μου στο Λαύριο ένιωσα ότι δεν ήρθα απλά σε μια ομάδα, αλλά σε μια οικογένεια. Ένιωσα άνετα και αυτό ήταν το πιο σημαντικό για να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο τέλος της σεζόν, καταφέρνοντας να παραμείνουμε στην κατηγορία τρία παιχνίδια πριν το φινάλε.

Συζητήσαμε με τη διοίκηση για τη νέα χρονιά, οι απόψεις μας είναι ταυτόσημες για το πώς θα πρέπει να πορευτεί το Λαύριο και νιώθω πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω αυτό που ξεκίνησα τον περασμένο Φεβρουάριο", ήταν το σχόλιο του Γιώργου Λιμνιάτη για την ανανέωση της συνεργασίας του με το Λαύριο.