Παπαγιάννης: «Έχουμε προετοιμαστεί καλά, θα τα πούμε στο γήπεδο»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για τα ημιτελικά της Basket League τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός έχει προετοιμαστεί κατάλληλα.

Παπαγιάννης: «Έχουμε προετοιμαστεί καλά, θα τα πούμε στο γήπεδο»

Το Σάββατο (13/5) θα γίνει το τζάμπολ των ημιτελικών της Basket League και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για τα παιχνίδια που έχει μπροστά η ομάδα του, αλλά και για τη δουλειά που έχει κάνει αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά ο Γιώργος Παπαγιάννης δήλωσε:

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί με νέο πρόσωπο στην τελική φάση του πρωταθλήματος: «Θέλω να ευχηθώ αρχικά υγεία σε όλες τις ομάδες. Είχαμε μια "απραξία" για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Έχουμε κάνει αλλαγές στο ρόστερ και στον κόουτς. Μας έχει προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο. Θέλουμε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να ευχαριστηθεί το θέαμα. Αυτά από εμένα, θα τα πούμε στο γήπεδο».

Για το πόσο θα επηρεάσει την εικόνα της ομάδας του στα πλέι οφ η αγωνιστική απραξία των τελευταίων ημερών: «Παίζει κάποιο ρόλο. Είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα χωρίς αγώνα. Δεν είχαμε και κάποιο φιλικό. Είναι ένα πρόβλημα, αλλά αυτό είναι το πρόγραμμα. Κοιτάξαμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Πιστεύω είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι».