Παναθηναϊκός: Συνάντηση Αταμάν – Γιαννακόπουλου

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού βρέθηκε μαζί με την σύζυγό του στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όπου μίλησαν για όλα όσα αφορούν την «επόμενη ημέρα» στο «τριφύλλι».

Παναθηναϊκός: Συνάντηση Αταμάν – Γιαννακόπουλου

Ο Εργκίν Αταμάν εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή των προπονήσεων με την Εφές Αναντολού για λίγες ημέρες και μαζί με την σύζυγό του βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Άλλωστε ο επόμενος αγώνας για την Εφές την 13η Μαΐου με την πρωτοπόρο του τουρκικού πρωταθλήματος, Τουρκ Τέλεκομ.

Ο λόγος ασφαλώς να κάνουν την πρώτη τους δια ζώσης γνωριμία με το «πράσινο» περιβάλλον, αλλά και για να μπουν τα πρώτα πλάνα επί τάπητος μεταξύ προπονητή και διοίκησης.

Έτσι λοιπόν ο Εργκίν Αταμάν και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συζήτησαν επί μακρόν για τον Παναθηναϊκό που θέλουν να δημιουργήσουν.

Η πρώτη συνάντηση μεταξύ διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας ολοκληρώθηκε και ονόματα έπεσαν στο τραπέζι για τον νέο Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν που θέλει να επιστρέψει στο πραγματικό του μέγεθος μετά από τρία χρόνια αγωνιστικής υποβάθμισης ειδικά σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο τζένεραλ μάνατζερ Σάνι Μπετσίροβιτς και ο Εργκίν Αταμάν αλλά και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ Δημήτρης Κοντός αναλύοντας πολλά από τα ζητήματα που αφορούν την επόμενη μέρα.

Είτε αυτά αφορούν παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ για το οποίο θα γίνει ενδελεχής αξιολόγηση, είτε πολύ περισσότερο τους στόχους που πρέπει να γίνουν προτάσεις.