Ο Μπερτομέου «βλέπει» Φάιναλ-4 στην Αθήνα

Όπως δήλωσε ο ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργανώτριας αρχής, η κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών ανήκει οριστικά στο παρελθόν.

Ο Μπερτομέου «βλέπει» Φάιναλ-4 στην Αθήνα

Ο Ζόρντι Μπερτομέου τόνισε ότι είναι μέσα στα σχέδια να διεξαχθεί ένας τελικός Final Four στην Αθήνα. «Είναι πάντα ωραίο να βρίσκομαι σε μία χώρα που έχει τόσο μεγάλο πάθος για το μπάσκετ» τόνισε αρχικά και στην συνέχεια αναφερόμενος στον στον Παύλο Γιαννακόπουλο είπε:«Ήμουν τυχερός να είμαι φίλος του για χρόνια, αλλά όταν έφυγε από τη ζωή, χάσαμε μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Έχτισε τον Παναθηναϊκό, ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού μπάσκετ με έξι τίτλους».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν η κόντρα με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν, δήλωσε: «Ναι. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν και ανήκουν στο παρελθόν. Το μόνο που μετρά είναι το αύριο. Ανεξαρτήτως τι έγινε στο παρελθόν, ελπίζουμε ότι όλοι θα μάθουμε από τα λάθη μας».

Τέλος, μίλησε και για το ενδεχόμενο διεξαγωγής Final 4 στην Αθήνα: «Αυτό είναι κάτι που θα θέλαμε να γίνει και σίγουρα οραματιζόμαστε. Δεν μπορούμε να πούμε πότε ακριβώς, αλλά είναι ένα από τα σχέδια μας» ήταν τα λόγια του.