Απίστευτες καταγγελίες Μπέικον: «Έβαλαν security να μου σπάσουν τα πόδια»

Απίστευτες καταγγελίες από Ντουέιν Μπέικον, που πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό: «Έβαλαν 4 σεκιούριτι έξω από το σπίτι μου και τους είπαν να μου σπάσουν τα πόδια», είπε ο Αμερικανός, ο οποίος αποκάλυψε ότι χτύπησε τον Λευτέρη Μαντζούκα!

Απίστευτες καταγγελίες Μπέικον: «Έβαλαν security να μου σπάσουν τα πόδια»

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο Ντουέιν Μπέικον, μέσω των social media. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού ανέφερε ότι κάποιος έβαλε τέσσερις σεκιούριτι έξω από το σπίτι του, αλλά και αυτά των Πάρις Λι και Ντέρικ Ουίλιαμς, με εντολή να τους σπάσουν τα πόδια!

Παράλληλα σε σχετική ερώτηση, παραδέχθηκε ότι χτύπησε τον Λευτέρη Μαντζούκα στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης.

"Είχα 17, 18 πόντους σε ένα παιχνίδι, που είναι ο μέσος όρος μου, τους περισσότερους στην ομάδα με διαφορά 5 πόντων από τον επόμενο.

Σταματήστε να πιστεύετε όσα ακούτε. Χρειάστηκε να περάσω πολλά σκ@τ@, οπότε δεν με νοιάζει που θα επιστρέψω νωρίτερα στο σπίτι μου και θα πάρω και τα λεφτά μου. Είναι win-win αυτή η κατάσταση.

Πείτε στους Έλληνες δημοσιογράφους να το γράψουν αυτό. Βάλανε 4 σεκιούριτι έξω από το σπίτι μου - στεκόντουσαν μπροστά στην πόρτα μου - και τους είπαν αν φύγω να μου σπάσουν τα πόδια. Όλα αυτά επειδή χάσαμε έναν αγώνα, σαν να ήταν μόνο δικό μου λάθος, ενώ είμαστε ομάδα.

Ναι, ήρθαν στα αποδυτήρια και το είπαν αυτό. Μας απείλησαν. Αλλά έβαλαν μπράβους μόνο έξω από το δικό μου σπίτι, του Πάρις (σ.σ Λι) και του Ντέρικ (σ.σ Γουίλιαμς). Υπήρξαν πολλές μ@λ@κίες. Και εγώ συνέχιζα να παίζω μέσα από όλα αυτά, τους τραυματισμούς μου, τα πάντα".