Παναθηναϊκός: «Τελειώνει» ο Μπέικον!

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν είναι διατεθειμένη να συγχωρήσει το νέο σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα του Ντουέιν Μπέικον και αναμένεται σύντομα να λύσει τη συνεργασία μαζί του

Παναθηναϊκός: «Τελειώνει» ο Μπέικον!

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Ντουέιν Μπέικον από τον Παναθηναϊκό, καθώς η διοίκηση της ΚΑΕ είναι αποφασισμένη να τερματίσει την συνεργασία μαζί του.

Ο 28χρονος Αμερικανός δεν πρόλαβε να κλείσει έξι μήνες στο ΟΑΚΑ και όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει, λίγες ημέρες μετά το νέο σοβαρό επεισόδιο που προκάλεσε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Ο Χρήστος Σερέλης σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν κάθετος για την αποπομπή του Αμερικανού, ενώ και οι «πράσινοι» από την πλευρά τους είναι σφόδρα απογοητευμένοι από την συμπεριφορά του παίκτη.

Μάλιστα τον έχουν στηρίξει πάρα πολλές φορές, έχουν σταθεί δίπλα του ακόμα και δύσκολες προσωπικές στιγμές, έχουν συγχωρήσει πολλά παραπτώματα, αλλά πλέον το… ποτήρι ξεχείλισε.

Έτσι λοιπόν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα τις διαδικασίες για την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών ανεξάρτητα από το γεγονός ότι απομένουν πολύ σημαντικά παιχνίδια στα play off και η ομάδα δεν μπορεί πλέον να κάνει καμία αλλαγή.

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δε μπορεί να αλλάξει πια ξένο στους επιτρεπόμενους έξι στα play offs της Basket League και θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της χρονιάς με τους Πάρις Λι, Ντέρικ Ουίλιαμς, Ματέους Πονίτκα, Αρτούρας Γκουντάιτις και Μάριους Γκριγκόνις.