Μπαρτζώκας: «Δεν ξέρουν ούτε οι συνεργάτες μου ποιος ξένος θα κοπεί, θα το πω σε εσάς;»

Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για κυριαρχική παρουσία της ομάδας του στην κανονική περίοδο της Basket League, ενώ μίλησε και για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Μπασκόνια για τη Euroleague.

Μπαρτζώκας: «Δεν ξέρουν ούτε οι συνεργάτες μου ποιος ξένος θα κοπεί, θα το πω σε εσάς;»

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στα Λιόσια:

«Αν εξαιρέσουμε δύο-τρία παιχνίδια όπου δεν παίξαμε καλά ή ο αντίπαλος έπαιξε πολύ καλά και μας δυσκόλεψε, είχαμε κυριαρχική παρουσία στην κανονική περίοδο. Δεν είναι μικρό πράγμα να είσαι πρώτος και αήττητος στο πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε όλες τις ομάδες, όπως μας γνωρίζουν κι αυτές.

Τα playoffs του πρωταθλήματος αργούν ακόμη, για την ώρα προέχει το ματς με την Μπασκόνια όπου θέλουμε τη νίκη. Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο γιατί αν κερδίσουμε θα είναι η πρώτη φορά που ελληνική ομάδα θα είναι πρώτη στην κανονική περίοδο».

Ερωτηθείς για τον ξένο που θα «κοπεί» από τους επτά υπάρχοντες για να προκύψει η εξάδα των playoffs, ο κόουτς του Ολυμπιακού είπε: «Δεν το ξέρουν ακόμη ούτε οι συνεργάτες μου, θα το πω σε σας; Νομίζω ότι είναι λίγο... ουτοπικό να περιμένετε να σας πω. Δεν το ξέρω, δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη».