Έρευνα της EOK για τα επεισόδια με κουκουλοφόρους στο Xoλαργός - Λυκόβρυση της Α' ΕΣΠΑ

Η έφοδος κουκουλοφόρων στον αγώνα του Χολαργού με τη Λυκόβρυση για την 'Α EΣΚΑ είχαν ως αποτέλεσμα ν' ανοίξει φάκελο έρευνα η ΕΟΤ

Έρευνα της EOK για τα επεισόδια με κουκουλοφόρους στο Xoλαργός - Λυκόβρυση της Α' ΕΣΠΑ

Κάθε άλλο παρά απαθής έμεινε η ΕΟK, για τα επεισόδια που οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα του Χολαργού με τη Λυκόβρυσης για την 5η αγωνιστική της Β' φάσης στην Α' ΕΣΚΑ.

Η ένταση που προκλήθηκε μετά την είσοδο (κουκουλοφόρων) οπαδών της Λυκόβρυσης στον αγώνα με τον Χολαργό επέφερε τη διακοπή μετά από απόφαση αστυνομίας και διαιτητών, προκαλώντας την άμεση επέμβαση της ΕΟΚ που ανοίγει φάκελο για την υπόθεση.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, άτομα με κουκούλες άρχισαν να βρίζουν και να απειλούν γονείς και φιλάθλους, προτού προκληθεί σύρραξη και εν τέλει οι δύο ομάδες αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια μετά από σχετική εντολή των διαιτητών και της Αστυνομίας.

Η ΕΣΚΑ παραμένει αρμόδια επί του θέματος ωστόσο η ΕΟΚ έδειξε άμεσα αντανακλαστικά με δεδομένη τη σοβαρότητα του θέματος, ανοίγοντας φάκελο και καλώντας τους άμεσα εμπλεκόμενους με στόχο την διερεύνηση της υπόθεσης και την τιμωρία των υπεύθυνων.