Λούντζης: «Έχω μπροστά μου τον καλύτερο αμυντικό και τον καλύτερο επιθετικό γκαρντ της EuroLeague»

Συνέντευξη στην κάμερα της ΕΡΤ παραχώρησε ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Μιχάλης Λούντζης.

Λούντζης: «Έχω μπροστά μου τον καλύτερο αμυντικό και τον καλύτερο επιθετικό γκαρντ της EuroLeague»

Ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε στην ΕΡΤ για την παρουσία του στον Ολυμπιακό, αλλά και στη φετινή πορεία τόσου του ίδιου, όσο και της ομάδας του Πειραιά.

Για το αήττητο στο πρωτάθλημα είπε: «Αντιμετωπίζουμε όλους τους αγώνες σοβαρά. Φέτος έχουμε δει κάποια παιχνίδια που ήταν αρκετά σκληρά και κλειστά στο σκορ. Το πιο σημαντικό είναι ότι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό κάθε φορά».

Για τη δική του παρουσία στον Ολυμπιακό σχολίασε: «Ξέρω ότι με εμπιστεύονται. Νιώθω καλά, μην ξεχνάμε ότι έχω μπροστά μου τον καλύτερο αμυντικό (Ουόκαπ) και τον καλύτερο επιθετικό γκαρντ (Σλούκας) της EuroLeague και μόνο που μοιράζομαι τη θέση μαζί τους είναι κάτι πολύ σημαντικό. Μαθαίνω καθημερινά και προσπαθώ να βάλω πράγματα στο παιχνίδι μου».

Για την προηγούμενη πορεία της καριέρας του υπογράμμισε: «Όλες αυτές οι ομάδες μου έδωσαν εμπειρία έτσι ώστε να διαχειρίζομαι και εγώ κάποιες δύσκολες στιγμές, που ίσως να μην τις διαχειριζόμουν εάν δεν ήμουν εκεί».

Για το ρεκόρ νικών με τον Παναθηναϊκό δήλωσε: «Κάθε παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ξεχωριστό. Κάθε παιχνίδι μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο να συνεχίσουμε οπότε μπαίνουμε σε κάθε αγώνα μη σκεπτόμενοι τα ρεκόρ».

Για το κακό ποσοστό στα τρίποντα στα τελευταία παιχνίδια υποστήριξε: «Δεν είναι θέμα δουλειάς, όλα τα παιδιά δουλεύουν πολύ. Δεν γίνεται μια ομάδα να σουτάρει όλη τη χρονιά απίστευτα καλά».

Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα είπε: «Πάμε σε μία πολύ δυνατή έδρα, είναι σημαντικό παιχνίδι για μας γιατί με νίκη θα πάρουμε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο».

Για το στόχο της κατάκτησης της EuroLeague τόνισε: «Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Όλοι δουλεύουμε καθημερινά είμαστε επικεντρωμένοι στον στόχο μας και βλέπουμε πάντα αγώνα με τον αγώνα. Δεν αρέσει σε κανένα μας να λέει τι πρόκειται να γίνει».