Ρίβερς: «Ενθουσιασμένος με τον φετινό Ολυμπιακό, μπορεί να πάρει και τους τέσσερις τίτλους»

Για τον φετινό Ολυμπιακό μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο Ντέιβιντ Ρίβερς στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ.

Ρίβερς: «Ενθουσιασμένος με τον φετινό Ολυμπιακό, μπορεί να πάρει και τους τέσσερις τίτλους»

Ο Ντέιβιντ Ρίβερς βρέθηκε στο ΣΕΦ για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και στο ημίχρονο της αναμέτρησης παραχώρησε δηλώσεις στην ΕΡΤ.

Αρχικά, τόνισε: «Είμαι πάντα χαρούμενος όταν έρχομαι και βλέπω την ομάδα από κοντά. Πραγματοποιούν εντυπωσιακή χρονιά, είμαι περήφανος για τη συνέπεια τους».

Ερωτηθείς για το αν παρακολουθεί τους Πειραιώτες: «Ξέρω ότι είναι πρώτοι στην EuroLeague. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ομάδα σε σχέση με πέρυσι και αυτό με κάνει τρομερά ενθουσιασμένο για αυτή την ομάδα».

Για τη συνέχεια της σεζόν, δήλωσε: «Περιμένω ο Ολυμπιακός να κερδίσει την EuroLeague. Έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι, παίζει με συνέπεια. Έχουν ταυτότητα. Περιμένω να κερδίσουν την EuroLeague».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το 4/4 στη σεζόν σε τίτλους, απάντησε: «Μπορούν να το κάνουν. Είμαι πολύ αισιόδοξος και το βλέπω από μπασκετικής πλευράς. Η ομάδα που παίζει το πιο συνεπές και ομαδικό μπάσκετ θα πετύχει. Πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν».