Σερέλης: «Ζητώ συγγνώμη, αν και είμαι ένα μήνα στον Παναθηναϊκό»

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ και ζήτησε συγγνώμη.

Σερέλης: «Ζητώ συγγνώμη, αν και είμαι ένα μήνα στον Παναθηναϊκό»

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στα Λιόσια από την ΑΕΚ και ο Χρήστος Σερέλης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ζήτησε συγγνώμη αν και βρίσκεται στην ομάδα μόλις έναν μήνα όπως είπε και ο ίδιος.

Αναλυτικά ο Χρήστος Σερέλης μίλησε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε και τη μεγάλη νίκη που κατάφερε. Είχαμε μιλήσει με τα παιδιά και είχαμε πει ότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι τόσο για την ΑΕΚ όσο και για εμάς. Είναι η δεύτερη φορά που λέμε ότι είμαστε σε ανοδική πορεία και γι' άλλη μια φορά χάνουμε. Για εμένα είναι ένα πολύ σκληρό αποτέλεσμα. Ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για την ομάδα. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι απλά περιμένουμε να παίξουμε θεωρητικά στα play-offs και κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι δεν γίνεται να παίξουνε τελικούς αν παρουσιαζόμαστε όπως παρουσιαζόμαστε».

Για τα προβλήματα: «Τα αντικειμενικά προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα τα γνωρίζουμε και πρέπει να σταματήσουμε να τα λέμε και να συζητάμε. Είναι κουραστικό. Όλοι οι υπόλοιποι, με πρώτο εμένα, θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά ώστε να παρουσιαζόμαστε όπως πρέπει σε όλα παιχνίδια και όχι μόνο σε αυτά που όλοι οι προβολείς να είναι περισσότερο στραμμένοι στην ομάδα. Όλον τον χρόνο μπορεί να μην ήμουν στον Παναθηναϊκό, αλλά από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν έχω ακούσει κανέναν πραγματικά να βγει και να πει μια συγγνώμη για μια παρουσία, θα έλεγα, χωρίς νεύρο, χωρίς πείσμα, χωρίς προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε μόνο έξι φάουλ, ενώ ήρθαμε να παίξουμε ντέρμπι με την ΑΕΚ. Θα την πω εγώ λοιπόν, που βρίσκομαι μόνο ένα μήνα εδώ,. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι στο τέλος της σεζόν, θα παίζουν αυτοί που καταλαβαίνουν πού βρίσκονται κι αυτοί που θα σκίζονται, όπως το λέω η έκφραση, σε όλους τους αγώνες».

Για την αλλαγή που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός από τα ματς της EuroLeague σε αυτά της Basket League: «Βγαίνω και τα λέω δημόσια, όχι μόνο μέσα στην ομάδα. Δεν είναι θέμα διάθεσης, ότι δεν θέλει κάποιος να παίξει. Είναι θέμα αντίληψης της κατάστασης. Δεν υπάρχει η αντίληψη της κατάστασης την οποία βιώνει αυτή η ομάδα».