Παναθηναϊκός: Διάστρεμμα ο Αγραβάνης

Ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού Δημήτρης Αγραβάνης υπέστη διάστρεμμα στην σημερινή (24/3) προπόνηση, ενώ απών ήταν και ο Νέιτ Ουόλτερς. Κανονικά παίζει κόντρα στην ΑΕΚ ο Μπέικον

Παναθηναϊκός: Διάστρεμμα ο Αγραβάνης

Με αρκετά προβλήματα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός αύριο (25/3) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για την 20η αγωνιστική της Basket League.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής κατά τη διάρκεια της σημερινής (24/3) προπόνησης και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην «Ένωση».

Θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση του τραυματισμού του, όσο και για το πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης.

Επίσης, ο Νέιτ Ουόλτερς ένιωσε ενόχληση στο γόνατο, πήγε για εξετάσεις που έδειξαν ότι ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα επιγονατιδικού στο δεξί γόνατο και θα επανεξεταστεί αύριο (25/3) για να διαπιστωθεί πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή του, ώστε να αποφασιστεί εάν θα παίξει ή όχι.

Κανονικά προπονήθηκε ο Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος έδειξε να έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε και θα είναι παρών στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.