Προετοιμασία μήνα Μάρτιο!

Ο Παναθηναϊκός έχασε πολύ χρόνο με τον Ντέγιαν Ράντονιτς στον πάγκο του και τώρα πλέον με τον Χρήστο Σερέλη προσπαθεί να συμμαζέψει μια «άρρωστη» κατάσταση μέσα και έξω από το γήπεδο

Προετοιμασία μήνα Μάρτιο!

Ο Παναθηναϊκός τον μήνα Μάρτιο κάνει ουσιαστικά… προετοιμασία Σεπτεμβρίου! Στο διάστημα όπου κρίνονται τίτλοι και θα έπρεπε η ομάδα τους να έχει τουλάχιστον αυτοματισμούς, οι «πράσινοι» παλεύουν να βρουν τον εαυτό τους, παίκτες, πρωταγωνιστές, αγωνιστική φιλοσοφία.

Έχασαν πολύ χρόνο περιμένοντας ο Ντέγιαν Ράντονιτς να… ξεκολλήσει το μυαλό του και να δουλέψει με την ομάδα του και πλέον με τον Χρήστο Σερέλη παλεύουν να έρθουν στην κανονικότητα.

Το προσπαθούν, αλλά αυτό δεν αρκεί, διότι ο Ολυμπιακός είναι πολλά μέτρα πιο μπροστά, έχει αναπτύξει αυτοματισμούς, αυτοπεποίθηση, αγωνιστική φιλοσοφία, έχει κατανείμει ρόλους, ξέρει τι θέλει στο παρκέ και πως θα το πάρει.

Στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» πάλευαν, έπαιζαν όσο καλύτερα μπορούσαν, δεν είχαν καμία σχέση με το συνονθύλευμα του πρόσφατου παρελθόντος, αλλά είναι προφανές πως αυτό δεν αρκεί για να κερδίσουν ακόμα και έναν κακό Ολυμπιακό.

Είναι προφανές πως έχουν κάνει βήματα προόδου, μόνο που απέχουν πολύ από το να γίνουν ανταγωνιστικοί.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο ματς του ΟΑΚΑ οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατάλαβαν πως θα πρέπει να λειτουργούν από εδώ και πέρα. Να δίνουν έμφαση στην άμυνα και να την χρησιμοποιούν ως το εφαλτήριο για την κάθε προσπάθειά τους.

Διότι μόνο έτσι θα μπορέσουν να αποκτήσουν σταθερές στο παιχνίδι τους, ώστε στη συνέχεια να βελτιώσουν την εικόνα τους και στην επίθεση.

Είναι μια άκρως προβληματική χρονιά για το «τριφύλλι», που κάνει αγώνα δρόμου να μπορέσει να διορθώσει πράγματα που δύσκολα… μπαλώνονται, μια προσπάθεια που ναρκοθετήθηκε εν τη γενέσει της και πλέον ο Χρήστος Σερέλης με τους συνεργάτες του παλεύουν να συμμαζέψουν μέσα και έξω από το γήπεδο…