ΕΟΚ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του μπασκετμπολίστα Γιώργου Μασούρα

Τον θάνατο του 28χρονου Πατρινού μπασκετμπολίστα, Γιώργου Μασούρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην οδό Κορίνθου στην Πάτρα, τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/3) θρηνεί το ελληνικό μπάσκετ.

ΕΟΚ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του μπασκετμπολίστα Γιώργου Μασούρα

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 28χρονος, τα ξημερώματα Δευτέρας (13/3) για άγνωστο ακόμα λόγο, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να προσκρούσει με δύναμη σε κολόνα του δρόμου, τραυματίζοντας σοβαρά το κεφάλι του.

Ο Γιώργος Μασούρας ήταν αδελφός του πρώην ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής και νυν της Ζακύνθου, Νίκου Μασούρα αλλά και του φυσιοθεραπευτή του Απόλλωνα Πατρών Άγγελου Μασούρα.

Ο Γιώργος Μασούρας «γαλουχήθηκε» αθλητικά στην οικογένεια της Παναχαϊκής Γ.Ε. ξεκινώντας από τα ηλικιακά τμήματα μπάσκετ του κοκκινόμαυρου συλλόγου γνωρίζοντας πολύ μεγάλες επιτυχίες, με την τελευταία να εκφράζει με ανακοίνωση την θλίψη και οδύνη της για το ξαφνικό του αντίο.
«Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και καλό παράδεισο», τονίζει η ερασιτεχνική Παναχαϊκή για ένα παιδί που άφησε το δικό του στίγμα (μέσα κι έξω από τις γραμμές) στο σύλλογο.

Από την άλλη η ανακοίνωση του Απόλλων Πάτρας είναι η εξής:

"Στην οικογένεια του Απόλλωνα όλοι είμαστε συγκλονισμένοι με τον θάνατο του Γιώργου Μασούρα, αδελφό του φυσικοθεραπευτή του Συλλόγου, Άγγελου Μασούρα.
Θέλουμε να εκφράσουμε την συμπαράστασή μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Θα θυμόμαστε πάντα με σεβασμό τον Γιώργο Μασούρα και θα τιμούμε την μνήμη του."

Τέλος η συλλυπητήρια ανακοίνωσή της, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) αναφέρει:

«Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ και ο πρόεδρος Ευάγγελος Λιόλιος εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γιώργου Μασούρα.

Ένας νέος άνθρωπος έφυγε από τη ζωή στα 28 του χρόνια, σε τροχαίο δυστύχημα. Ο εκλιπών ήταν αθλητής μπάσκετ και μέλος οικογένειας με έντονη αθλητική παρουσία και δραστηριότητα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».