ΚΑΕ Άρης: «Υπερασπιστές της Τσαρούχα…»

Η διοίκηση των Θεσσαλονικέων εξέδωσε νέα ανακοίνωση απαντώντας στο Περιστέρι και εξαπέλυσε επίθεση κατά της Βάσως Τσαρούχα για την εκκένωση του «Αλεξανδρείου» στον αγώνα της Κυριακής (5/2)

ΚΑΕ Άρης: «Υπερασπιστές της Τσαρούχα…»

Η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε νέα ανακοίνωση, απαντώντας σε εκείνη του Περιστερίου για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων με την εκκένωση του γηπέδου από την διαιτητή Βάσω Τσαρούχα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι, ως «απάντηση» στη δική μας για τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στον μεταξύ μας αγώνα.

Δεν εκπλησσόμαστε τόσο για την αναφορά στη διαιτησία του αγώνα καθ’ αυτή (δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό) και αν όντως δούμε μαζί ξανά το παιχνίδι, ξέρουμε ποιος θα φύγει δικαιωμένος από το δωμάτιο. Αυτό που μας προκαλεί μεγάλη έκπληξη είναι η κίνηση της ΚΑΕ Περιστέρι να υπερασπιστεί την κα Τσαρούχα για την ένσταση την οποία καταθέσαμε.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ δεν κατέθεσε ένσταση για τα σφυρίγματα του αγώνα, αλλά για κακή εφαρμογή κανονισμού αναφορικά με τη διακοπή της αναμέτρησης και την εκκένωση του «Nick Galis Hall». Ως ΚΑΕ ΑΡΗΣ δεν εμπλέξαμε πουθενά το Περιστέρι στα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή, κάτι μάλιστα που δηλώθηκε και δημόσια από τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη. Οπότε, προς τι η πρεμούρα για το «εκτός παρκέ έργο» της Ελληνίδας ρέφερι;

Τα περί τοξικότητας, τα επιστρέφουμε. Στο «Nick Galis Hall» υπάρχουν 5.000 φίλαθλοι σε κάθε αγώνα, οι οποίοι ποτέ δεν όρμησαν στα επίσημα και έδειραν τους φιλοξενούμενους...»