Μάντζαρης: «Δεν πρόκειται να αφήσω τον Ιωνικό σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν πρόκειται να αφήσει τον Ιωνικό πριν ολοκληρωθούν όλα τα κρίσιμα παιχνίδια που θα καθορίσουν το μέλλον του.

Μάντζαρης: «Δεν πρόκειται να αφήσω τον Ιωνικό σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο»

Όσο ο Ιωνικός παλεύει για την παραμονή του στην Basket League η Παντέρας ντε Μιράντα έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της πως έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Βαγγέλης Μάντζαρη. Μια ανακοίνωση που το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου συνδύασε με την άμεση αποχώρηση του 33χρονου γκαρντ από την ομάδα της Νίκαιας.

Ωστόσο, ο Μάντζαρης αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στις αναμετρήσεις κόντρα σε ΑΕΚ (04/03, 17:00) και Απόλλωνα Πατρών (11/03), ενώ σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε πως:

«Ίσως η ανακοίνωση της Παντέρος να μπέρδεψε τα πράγματα και τα δημοσιεύματα να μην ήταν ξεκάθαρα. Είμαι προσηλωμένος στον Ιωνικό και στους στόχους του. Δεν πρόκειται να αφήσω την ομάδα πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια που θα καθορίσουν το μέλλον της.

Έχουμε μπροστά μας καθοριστικούς αγώνες και το μυαλό μου είναι μόνο εκεί. Πρώτα είναι το ματς με την ΑΕΚ και μετά όλα τα άλλα. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στον Ιωνικό και στην προσπάθεια που κάνει στην Basket League»

Το πρωτάθληματα της Βενεζουέλας αρχίζει στις 18 Μαρτίου και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ενδέχεται να αγωνιστεί και κόντρα στο Περιστέρι στις 19 του μήνα και μετά να μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.