Basket League: Αλλαγή ώρας στο Προμηθέας - ΠΑΟΚ και στο Παναθηναϊκός - Καρδίτσα

Αλλαγή ώρας σημειώθηκε στον αγώνα του Προμηθέα με τον ΠΑΟΚ και σε εκείνον του Παναθηναϊκού με την Καρδίτσα για την 17η αγωνιστική της Basket League.

Basket League: Αλλαγή ώρας στο Προμηθέας - ΠΑΟΚ και στο Παναθηναϊκός - Καρδίτσα

Αλλαγές σημειώθηκαν σε ακόμα δύο παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής της Basket League. Νωρίτερα σας είχαμε ενημερώσει για την αλλαγή στον αγώνα του Άρη με το Περιστέρι, ωστόσο ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε αλλαγή ώρας σε άλλες δύο αναμετρήσεις.

Η πρώτη αφορά το παιχνίδι του Προμηθέα με τον ΠΑΟΚ και η δεύτερη αφορά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Καρδίτσα.

Ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει: «Ο ΕΣΑΚΕ ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League:

Η αναμέτρηση Προμηθέας Πάτρας -ΠΑΟΚ mateco θα πραγματοποιηθεί στο ΠΕΑΚ «Δ.Τόφαλος» το Σάββατο 4 Μαρτίου με ώρα έναρξης τις 15:30 (αντί για τις 16:00 που είχε αρχικά οριστεί) και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Η συνάντηση Παναθηναϊκός – Καρδίτσα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 4/3 με ώρα έναρξης τις 20:30 (αντί για τις 19:15 που είχε αρχικά οριστεί) και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την EΡΤ3.

Η αναμέτρηση Άρης – Περιστέρι bwin θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο την Κυριακή 5 Μαρτίου με ώρα έναρξης τις 20:30 (αντί για τις 19:15 που είχε αρχικά οριστεί) και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3».