Παναθηναϊκός: «Τελειώνει» ο Ράντονιτς - «Αγκάθι» στο οικονομικό

Ειλημμένη φαίνεται πως είναι η απόφαση του Παναθηναϊκού να διακόψει την συνεργασία του με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, στον οποίο πρότεινε να πάρει λεφτά και από την επόμενη σεζόν ως αποζημίωση, όμως ο Μαυροβούνιος τεχνικός θέλει τα χρήματα από ολόκληρο το συμβόλαιό του. 

Παναθηναϊκός: «Τελειώνει» ο Ράντονιτς - «Αγκάθι» στο οικονομικό

Η απώλεια του Κυπέλλου φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στον Παναθηναϊκό, με τους ανθρώπους της ομάδας να παίρνουν την απόφαση να λύσουν την συνεργασία τους με τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός έχει μπει ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον Μαυροβούνιο, για να του πληρώσει την φετινή χρονιά, αλλά και ένα μέρος της επόμενης. Πληροφορίες αναφέρουν πως την Κυριακή (19/2) ο Παναθηναϊκός πρότεινε στον Μαυροβούνιο τεχνικό μια συμβιβαστική λύση, σύμφωνα με την οποία θα λάβει αποζημίωση και για την επόμενη σεζόν, δίνοντας μάλιστα δυνατότητα στον Μαυροβούνιο να εργαστεί σε άλλη ομάδα , λαμβάνοντας με αυτόν τον τρόπο και επιπλέον ποσό.

Εντούτοις, ο Ράντονιτς δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει εάν δεν πάρει ολόκληρη την αποζημίωση του δεύτερου έτους. Μένει να φανεί τις επόμενες ώρες ποιά πλευρά θα κάνει πίσω.