Χριστόπουλος: «Δεν πήραμε σωστές αποφάσεις στο τέλος»

Ο Γιάννης Χριστόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στον Παναθηναϊκό ωστόσο τόνισε ότι στο τέλος η ομάδα του δεν πήρε τις σωστές αποφάσεις.

Χριστόπουλος: «Δεν πήραμε σωστές αποφάσεις στο τέλος»

Ο Παναθηναϊκός ήταν για μια φορά κακός, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 87-79 επί του Προμηθέα στο ΟΑΚΑ και… γλίτωσε το «έμφραγμα» στο τέλος.

Οι Πατρινοί ήταν ανταγωνιστικοί για 35’ και ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Χριστόπουλος μιλώντας για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των παικτών:

«Ήταν σημαντικό το σημείο στο τέλος του παιχνιδιού και οι αποφάσεις που πήραμε ώστε δεν κλείσαμε το ματς όπως θα θέλαμε. Πριν φτάσουμε εκεί δείξαμε χαρακτήρα, δείξαμε συνέπεια και προσήλωση και παίξαμε ακριβώς όπως θέλουμε να παίζουμε. Κάτι που μας αντιπροσωπεύει» ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή του Προμηθέα, ο οποίος συνέχισε:

«Παίζοντας καλή άμυνα και ομαδικά στην επίθεση μοιράζοντας την μπάλα όπως πρέπει. Στα μεγάλα παιχνίδια οι λεπτομέρειες κρίνουν το παιχνίδι θετικά ή αρνητικά. Μπορούμε να διδαχθούμε πολλά πράγματα, να γίνουμε ακόμα πιο συνεπείς ομάδες. κρίμα σημεία και να μάθουμε να παίρνουμε πιο σωστές αποφάσεις».

Και συνέχισε αναφορικά με την διακοπή του πρωταθλήματος: «Ότι και αν προγραμματίσεις στην προπόνηση, όπως και αν προπονηθείς αλλάζεις τελείως συνήθειες και τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεσαι. Θέλει πολύ προσοχή γιατί ύστερα από τις διακοπές δεν ξέρεις μια ομάδα τι πρόσωπο θα δείξει».