Γιαννακόπουλος: «Ομαδάρα ο Ολυμπιακός, χτίζουμε από το μηδέν»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην υπεροχή του Ολυμπιακού στο μπάσκετ και είπε ότι ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει. 

Γιαννακόπουλος: «Ομαδάρα ο Ολυμπιακός, χτίζουμε από το μηδέν»

Σε διάφορα θέματα για τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε live στο Instagram με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να μιλά για την υπεροχή του Ολυμπιακού στο μπάσκετ και να υπόσχεται αντεπίθεση της ομάδας του.

Μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννακόπουλος είπε για το σερί του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού: «Να είσαι βέβαιος πως θα γίνει στο μπάσκετ ότι και στον Ερασιτέχνη. Κάνε screenshot το σερί στο μπάσκετ, όπως είχε και το πανό με το 50-0 στα ερασιτεχνικά σπορ».

Για την σημερινή ημερομηνία που ο Ολυμπιακός είχε αποφασίσει το «μέχρι τέλους»: «13/2, ναι. Είναι η επέτειος, αλλά δεν τη γιορτάζουμε. Το γύρισε ο γαύρος. Έχει φτιάξει ομαδάρα. Εμείς πρέπει να βρούμε νέα ημερομηνία. Είπαμε θα τρέχουν πάλι να κρυφτούν. Χτίζουμε από το μηδέν. Όταν έχεις καλό εργολάβο, χτίζεςι γρήγορα».

Σχετικά με το ΟΑΚΑ είπε ότι «το καλό που τους θέλω είναι να τελειώσουν το θέμα μέσα στην εβδομάδα», ενώ για τον Βαγγέλη Λιόλιο σχολίασε ότι είναι ο μόνος παράγοντας που εξυμνεί τον Λευτέρη Αυγενάκη «κι αυτό τα λέει όλα».