Παναθηναϊκός: Νάρθηκα ο Γκουντάιτις και εξιτήριο ο Ουόλτερς

Ο Λιθουανός σέντερ του Παναθηναϊκού έβαλε ειδικό νάρθηκα στο χέρι ενώ ο Νέιτ Ουόλτερς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Μέρος της προπόνησης έβγαλαν οι Πονίτκα και Παπαγιάννης

Παναθηναϊκός: Νάρθηκα ο Γκουντάιτις και εξιτήριο ο Ουόλτερς

Προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τη Βαλένθια. Μάλιστα τα νέα από τους τραυματισμούς ήταν ευχάριστα και ανακούφισαν τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Στο ματς με τους Ισπανούς, ο Αρτούρας Γκουντάιτις αποκόμισε έναν τραυματισμό στο δάχτυλο του χεριού, αλλά τα αποτελέσματα των εξετάσεών του δεν έδειξαν κάτι πολύ σοβαρό.

Συγκεκριμένα, ο Λιθουανός σέντερ επιβεβαιώθηκε ότι υπέστη ρήξη στον εκτείνοντα τένοντα στο μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού, ωστόσο δεν έχει κάτι οστικό. Έτσι, στο χέρι του Γκουντάιτις τοποθετήθηκε ένας ειδικός νάρθηκας, ώστε να μπορεί να προπονείται και να παίζει.

Όσον αφορά τους Γιώργο Παπαγιάννη και Ματέους Πονίτκα, αμφότεροι έβγαλαν μέρος της προπόνησης. Ο Έλληνας σέντερ δεν έπαιξε κόντρα στη Βαλένθια λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο ενώ ο Πολωνός έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα και είναι στην τελική ευθεία της επιστροφής.

Τέλος, αναφορικά με τον Νέιτ Γουόλτερς, ο οποίος παραμονές του αγώνα με την ισπανική ομάδα διακομίστηκε σε νοσοκομείο εξαιτίας ίωσης, πήρε εξιτήριο και ήταν ο μοναδικός απών από το πρόγραμμα.