Προμηθέας: Ισοφάρισε το δεύτερο μεγαλύτερο σερί της ιστορίας του

Ο Προμηθέας «τρέχει» το δεύτερο μεγαλύτερο, νικηφόρο σερί της ιστορίας του στην Basket League.

Προμηθέας: Ισοφάρισε το δεύτερο μεγαλύτερο σερί της ιστορίας του

Ο Προμηθέας πέρασε το «εμπόδιο» της Καρδίτσας και φτάνοντας τις πέντε συνεχόμενες νίκες, «τρέχει» το δεύτερο μεγαλύτερο, νικηφόρο σερί της ιστορίας του στην Basket League.

Η αχαϊκή ομάδα έφτασε στις πέντε συνεχόμενες νίκες, σε ένα σερί που άρχισε να «τρέχει» στις 7 Ιανουαρίου, επικρατώντας κατά σειρά του Άρη εντός, του Λαυρίου εντός, του Ιωνικού εκτός, του Κολοσσού εντός και της Καρδίτσας εντός έδρας. Στην περσινή σεζόν η αχαϊκή ομάδα δεν είχε ξεπεράσει τις τρεις σερί νίκες στην κανονική περίοδο (από τις 16 Ιανουαρίου ως τις 20 Μαρτίου κόντρα σε Ηρακλή, Περιστέρι και Απόλλωνα).

Αυτό είναι το δεύτερο μεγαλύτερο, νικηφόρο σερί του Προμηθέα στην κατηγορία. Στη διάρκεια της σεζόν 2020-21 είχε σημειώσει έξι διαδοχικές νίκες κανονικής περιόδου από τις 27 Μαρτίου 2021 ως τις 14 Απριλίου 2021 επικρατώντας κατά σειρά του Ιωνικού εντός, του Άρη εντός, του Περιστερίου εκτός, του Κολοσσού εκτός, του Μεσολογγίου εντός και της ΑΕΚ εντός έδρας.

Σε πέντε συνεχόμενες νίκες κανονικής περιόδου, όπως και φέτος, έφτασε στη σεζόν 2017-18, από την 1η Απριλίου ως τις 9 Μαΐου 2018, νικώντας κατά σειρά το Ρέθυμνο εντός, τον Κολοσσό εκτός, τον Κόροιβο εντός, την ΑΕΚ εκτός και το Λαύριο εντός έδρας.