Λυκογιάννης: «Έχουμε μάθει να ζούμε με προβλήματα»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Άρης Λυκογιάννης μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ιωνικό στη Νίκαια, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει

Λυκογιάννης: «Έχουμε μάθει να ζούμε με προβλήματα»

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ιωνικό Νικαίας στο κλειστό γήπεδο του Πλάτωνα για την 15η αγωνιστική της Basket League αντιμετωπίζοντας αρκετά προβλήματα.

Ο Άρης Λυκογιάννης αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα του στο γήπεδο του Ιωνικού προκειμένου να πάρει τη νίκη, έχοντας να αντιμετωπίσει τους τραυματισμούς των Σαλούστρου, Σάιμπερτ και Μαργαρίτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού (5/2) εκτός έδρας αγώνα:

«Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, σε ένα ιδιαίτερο γήπεδο και απέναντι σε μία ομάδα που έρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και ψάχνει αντίδραση. Έγινε και αλλαγή προπονητή που πάντα διαφοροποιεί καταστάσεις και βοηθά τις ομάδες.

Εμείς από την πλευρά μας, έχουμε αρκετά θέματα, αλλά έχουμε μάθει να υπάρχουμε και να λειτουργούμε με αυτά.

Ο έλεγχος του ρυθμού και τα ριμπάουντ θα είναι πολύ σημαντικά στοιχεία στην εξέλιξη του αγώνα, όπως και το να βρούμε τρόπους να περιορίσουμε τους κομβικούς παίκτες του αντιπάλου και ταυτόχρονα να βρεθούν σε καλή μέρα οι δικοί μας παίκτες που παίρνουν αποφάσεις.

Και όσον αφορά τη λήψη αποφάσεων, αλλά και την εκτέλεση, προκειμένου να κερδίσουμε το παιχνίδι».