Παναθηναϊκός: «Μάτια» σε Αγραβάνη

Ο Δημήτρης Αγραβάνης φέρεται να βρίσκεται ξανά στα «ραντάρ» του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός: «Μάτια» σε Αγραβάνη

Ο Παναθηναϊκός προχωρά στην ενίσχυση του ρόστερ του προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος από την κακή αρχή της φετινής σεζόν.

Οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Ματ Τόμας για τη θέση του γκαρντ, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να πάρουν παίκτη και στη θέση του πάουερ φόργουοντ.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν είχε ακουστεί ξανά για τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δήλωσή του είχε αναφερθεί στους λόγους που τον ανάγκασαν να μην προχωρήσει τη μεταγραφή.

Συγκεκριμένα είχε πει: «Εγώ δεν παίρνω τον Αγραβάνη, που χρειαζόμαστε τεσσάρι, σεβόμενος τον κόσμο του Παναθηναϊκού που δεν τον θέλει, για να μην έχουμε τα ίδια με τον Παπανικολάου παλιότερα και τον Μπουρούση. Όταν όμως άλλοι πάνε στα αντίπαλα στρατόπεδα, τα οποία αποδεδειγμένα στην έχουνε στημένη, εκεί όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα. Βέβαια, δεν λέγεται Γιαννακόπουλος, που φταίει για όλα».

Πλέον οι «πράσινοι» φαίνεται πως θα προχωρήσουν την περίπτωση του Έλληνα διεθνή, ο οποίος τους τελευταίους μήνες αγωνίζεται στο Περιστέρι. Με την ομάδα των δυτικών προαστίων είχε κατά μέσο όρο στο Basketball Champions League 11 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. Από την άλλη στην Basket League μετρά κατά μέσο όρο 10.9 πόντους και 5.1 ριμπάουντ.