Ζήσης: «Έγινα καλύτερος άνθρωπος στην ΑΕΚ»

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε για την παρουσία του στην ΑΕΚ και για όσα του πρόσφεραν οι «κιτρινόμαυροι».

Ζήσης: «Έγινα καλύτερος άνθρωπος στην ΑΕΚ»

Ο Νίκος Ζήσης τιμήθηκε από την ΚΑΕ ΑΕΚ στο πλαίσιο του αγώνα με το Περιστέρι. Μίλησε για την καριέρα του στους «κιτρινόμαυρους» και δήλωσε ευγνώμων στην ομάδα για όσα του έδωσε. Ευχαρίστησε τον Μάκη Αγγελόπουλο για τη βράβευση, ενώ επισήμανε πως έγινε καλύτερος άνθρωπος στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά ο Νίκος Ζήσης μίλησε:

Για τα συναισθήματα του: «Όταν σταματάς αναπολείς τις σπουδαίες στιγμές. Είχα την τύχη να παίξω σε σπουδαίες ομάδες. Να ευχαριστήσω την ΑΕΚ και τον πρόεδρο για την τιμή που μου έκαναν. Χρωστάω πολλά στην ΑΕΚ, ήρθα ανήλικο παιδί. Έγινα καλύτερος άνθρωπος με σπουδαίους συμπαίκτες και προπονητές. Ξαναγύρισα και τελείωσα την καριέρα μου με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Στην Κρήτη ήταν συγκινητική η στιγμή, ήταν ένας κύκλος που ολοκληρώθηκε».

Για τις διαπραγματεύσεις της ΧΑΝΘ με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πριν πάει στην Ένωση: «Η ΑΕΚ εκείνα τα χρόνια ήταν οργανωμένη δούλευε με νέα παιδιά (Μπουρούση, Ταπούτο) έκανε παιδομάζωμα οπότε ήταν ξεκάθαρο πόσο με θέλανε, πήρα την απόφαση αυτή».

Για το πρωτάθλημα του 2002 με την ΑΕΚ: «Ήταν σίγουρα μια σπουδαία επιτυχία μετά από 32 χρόνια κατακτούσαμε και πάλι τον τίτλο. Εκείνη η ομάδα αν κρατούνταν μαζί θα ήταν μια πολύ μεγάλη δύναμη μαζί με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό».

Για τους τίτλους και τι του μένει από την ΑΕΚ: «Δεν θα ήθελα να αδικήσω κανέναν. Με βοήθησαν πολλά πρόσωπα. Ο Φώτης Κατσικάρης που με επέλεξε. Ο Ντούντα φυσικά. Όπως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Χατζή, Κακιούζη και Ντικούδη. Επίσης τον Μπουρούση. Έχω σχέσεις ζωής μαζί τους».

Για τη φετινή ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ έχει μια καλή ομάδα το δείχνει με την παρουσία της. Ο Καντζούρης, είναι πολύ καλός προπονητής και σκληρός εργάτης».