Ολυμπιακός: «Δένει» τον Τόμας Ουόκαπ στο λιμάνι!

Η διοίκηση του Ολυμπιακού σκοπεύει να ξεκινήσει επαφές για ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τόμας Ουόκαπ έως το 2025

Ολυμπιακός: «Δένει» τον Τόμας Ουόκαπ στο λιμάνι!

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι μια ομάδα που αρνείται να χάσει. Ακόμα κι όταν δεν είναι καλά ή τα επίπεδα ενέργειας δεν είναι υψηλά απέναντι σε μια ομάδα που έχει επιβάλει το παιχνίδι της οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τον τρόπο με τον Τόμας Ουόκαπ να βγουν νικητές. Η αντίδραση των Πειραιωτών στην τελευταία φάση, μετά το τάιμ άουτ της ομάδας, ήταν υποδειγματική, με τον Αμερικανό γκαρντ να αναλαμβάνει την... αποστολή πεζοναύτη.

«Διάβασε» με επιμέλεια και παρά την πίεση του χρόνου τις αντιδράσεις των γηπεδούχων στην άμυνά τους και δημιούργησε ζωτικό χώρο απέναντι στον Κασελάκη για να κάνει το τέλειο σουτ. Το… τέλειο έγκλημα!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτός ο παίκτης πρέπει να μείνει χρόνια στην Ελλάδα και παράλληλα με τον Ολυμπιακό που ήδη έχει στα… σκαριά την ανανέωσή του (καθόλου τυχαίο που τον έκλεισε για 2 χρόνια και όχι για 1+1 όπως συνηθίζει) την περίπτωσή του εξετάζει και η Ομοσπονδία, την προοπτική δηλαδή να αγωνιστεί με ελληνική υπηκοότητα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Βέβαια ο ίδιος ρωτήθηκε και έσπευσε να κλείσει το θέμα αναφέροντας κοφτά πως είναι Αμερικανός πολίτης.

Μπορεί όμως άνετα να παραμείνει… πολίτης Πειραιά και η διοίκηση που πλέον «πριν πεινάσει μαγειρεύει» είναι έτοιμη να του προσφέρει ανανέωση της συνεργασία τους έως το 2025. Άλλωστε, η επίδραση του «Θωμά» στο παιχνίδι της ομάδας είναι εμφανής σε πολλούς τομείς. Κάποτε μάλιστα είχε τεθεί θέμα και για το κατά πόσο μπορεί να είναι αξιόπιστος σουτέρ, αλλά δούλεψε σωστά, μεθοδικά και έγινε… δολοφόνος τιμωρώντας τις αντίπαλες άμυνες που τον άφηναν ελεύθερο.

Έτσι λοιπόν οι «ερυθρόλευκοι», πιστοί στη φιλοσοφία τους να κρατήσουν τον βασικό κορμό της ομάδας, είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν συζητήσεις με τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του για την επέκταση της συνεργασίας τους, η οποία τυπικά λήγει το 2024. Φυσικά περιμένουν να υπάρξουν «μνηστήρες», αλλά στο λιμάνι είναι σίγουροι πως έχουν όλο το πακέτο για να παρουσιάσουν στον Τεξανό μια ολοκληρωμένη πρόταση από κάθε πλευρά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μάλιστα, το ίδιο πλάνο αναμένεται να ακολουθήσει η διοίκηση και με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, τον οποίο θέλει ασφαλώς να κρατήσει για πολλά χρόνια.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ