Άρης: Ορατό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ψηλός ελέω... Σανόγκο και Καββαδά

Οι Ισμαέλ Σανόγκο και Βασίλης Καββαδάς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και έτσι στον Άρη κάνουν σκέψεις για την απόκτηση ακόμη ενός παίκτη στην ρακέτα. 

Άρης: Ορατό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ψηλός ελέω... Σανόγκο και Καββαδά

Σκέψεις για την απόκτηση ενός ακόμη ψηλού κάνουν στον Άρη μετά την σειρά τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι Βασίλης Καββαδάς και Ισμαέλ Σανόγκο.

Ο Έλληνας σέντερ ταλαιπωρείται από πρόβλημα στην γάμπα, το οποίο τον κράτησε εκτός από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Σανόγκο με την σειρά του έσφιξε τα δόντια και έπαιξε τραυματίας απέναντι στους Θεσσαλονικείς καταφέρνοντας μάλιστα να διακριθεί.

Αμφότεροι είχαν σήμερα προγραμματισμένες εξετάσεις, όμως το πιο πιθανό είναι ο Γιάννης Καστρίτης να στερηθεί των υπηρεσιών τους στο επόμενο χρονικό διάστημα. Κάτι που σημαίνει πως ο Άρης απογυμνώνεται στις θέσεις των ψηλών, εκεί όπου θα μείνουν μόνο οι Γκούντγουιν και Χόρκλερ.

Έτσι, όπως είναι λογικό, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη ξεκινήσει την διαδικασία αναζήτησης παικτών, με τον Άρη όμως να καλείται να λύσει τυπικά και το ban που του έχει επιβάλει η FIBA από τις 20 Δεκεμβρίου, προκειμένου να προχωρήσει σε μεταγραφή παίκτη από το εξωτερικό.