Τζορτζ Πάπας: Ζει το όνειρό του στον Ολυμπιακό και το απολαμβάνει! (vid)

O Τζορτζ Πάπας είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό και τα δίνει όλα κάθε φορά που του ζητείται να βοηθήσει 

Τζορτζ Πάπας: Ζει το όνειρό του στον Ολυμπιακό και το απολαμβάνει! (vid)

Σε winning mode έμεινε ο Ολυμπιακός. Όχι ότι θα έχαναν από τον Απόλλωνα Πατρών οι «ερυθρόλευκοι», αλλά κάθε νίκη είναι νίκη και ο Ολυμπιακός πάει υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο μεγάλο ματς της Παρασκευής με τη Ρεάλ. Ένα ματς τελείως διαφορετικό ασφαλώς, όπου θα χρειαστεί το μάξιμουμ απ’ όλους για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το κέρδος του Ολυμπιακού από το ματς με τους Πατρινούς, πέραν της αγωνιστικής εγρήγορσης, ήταν η εμφάνιση του Τζορτζ Πάπας. Ο Ελληνοαμερικανός άσος με 16 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και θα χει να το θυμάται! Ξέρει πως ακόμη δεν είναι παίκτης επιπέδου Ευρωλίγκας, αλλά δεν παραπονιέται και όταν του δίνεται η ευκαιρία στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, βγάζει τον καλύτερό του εαυτό. Έτσι και τώρα, άρπαξε την ευκαιρία απ΄ τα μαλλιά και έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί! Η Ευρωλίγκα είναι μαραθώνιος, που ξέρετε, μπορεί κι εκεί να χρειαστεί κάποια στιγμή το …φαρμακερό του σουτ! Ο Πάπας δέθηκε γρήγορα με τον Ολυμπιακό και είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος που ζει τα παιχνίδια της ομάδας στην Ευρωλίγκα από τον πάγκο! Σε μια αμφίδρομη σχέση, και οι φίλοι του Ολυμπιακού γρήγορα αγάπησαν τον Πάπας!

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν, αφού έβγαλαν επιτυχώς την υποχρέωση με τον Απόλλωνα, στρέφουν την προσοχή τους στο σπουδαίο ματς με τη Ρεάλ. Το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο την Παρασκευή και πλέον πρέπει να γίνει …φρούριο όπως πέρυσι. Όπως τόνισε και ο Βεζένκοφ, όλοι στην ομάδα θέλουν πάρα πολύ αυτή τη νίκη, ώστε να δώσουν χαρά στον κόσμο που είναι δίπλα τους από το ξεκίνημα της σεζόν.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, ο Ολυμπιακός θα είναι πάνοπλος με τη «βασίλισσα», καθώς είναι έτοιμος να επιστρέψει ο Κάνααν. Το πρόβλημά του δεν αποδείχτηκε σοβαρό, προς ανακούφιση όλων στο μεγάλο λιμάνι. Κομπλέ έτσι ο Ολυμπιακός, πηγαίνει στο μεγάλο ματς της Παρασκευής, απέναντι στην πρωτοπόρο της Ευρωλίγκας. Και χωρίς διάθεση υποτίμησης της Ρεάλ, ο καλός Ολυμπιακός θα πάρει τη νίκη!