Καστρίτης: «Κάναμε προετοιμασία με 7-8 παίκτες» (vid)

Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας του Άρη από τον Παναθηναϊκό με 96-79.

Καστρίτης: «Κάναμε προετοιμασία με 7-8 παίκτες» (vid)

Ο Άρης είχε δύσκολο έργο στην έδρα του Παναθηναϊκού για τη δωδέκατη αγωνιστική της Basket League. Οι «κίτρινοι» παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες και ηττήθηκαν με 96-79.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του, η οποία όπως είχε αντιμετώπισε προβλήματα λόγω των απουσιών.

Αρχικά είπε: «Είμαστε μια ομάδα η οποία έχει αποδείξει ότι δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες αλλά η πραγματικότητα είναι ότι έπαιξαν όχι μόνο οι απουσίες όσο και οι συνθήκες της προετοιμασίας όπου κάναμε προπονήσεις με 7-8 παίκτες. Ακόμη κι αυτοί που επέστρεφαν ήταν εξασθενημένοι. Την τελευταία στιγμή χάσαμε τον Νότε, ο Σέβες δεν έπαιξε, ομοίως και ο Σταύρος. Γενικώς είχαμε μια τρομερά δύσκολη εβδομάδα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μπορώ να κρατήσω από το παιχνίδι το γεγονός ότι οι παίκτες μου δεν το παράτησαν. Χρειάστηκε να παίξουν σε θέσεις οι οποίες είναι έξω από το φυσιολογικό επίπεδο. Πλέον αυτό το παιχνίδι τελείωσε και σκεφτόμαστε το επόμενο το οποίο επίσης είναι απαιτητικό. Ελπίζω να έχουμε υγεία».