ΕΟΚ: Έρευνα για το Κολοσσός - Ιωνικός!

Η τεράστια διαφορά των 41 πόντων με την οποία έληξε ο αγώνας Κολοσσός- Ιωνικός, αλλά και το γεγονός ότι το ποντάρισμα στο συγκεκριμένο ματς είχε «φραγή» στις περισσότερες εταιρίες στοιχηματισμού προκάλεσαν την αντίδραση της Ομοσπονδίας

ΕΟΚ: Έρευνα για το Κολοσσός - Ιωνικός!

Την παρέμβαση της ΕΟΚ προκάλεσε η… θηριώδης διαφορά του αγώνα Κολοσσός- Ιωνικός για την 12η αγωνιστική της Basket League, που έληξε με 89-48, αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι η δυνατότητα πονταρίσματος του συγκεκριμένου αγώνα στο στοίχημα είχε διακοπεί στις περισσότερες εταιρίες της Ελλάδας.

Η ομάδα της Ρόδου επικράτησε με το εντυπωσιακό 89-48 του Ιωνικού, ο οποίος σούταρε με 2/18 τρίποντα στο ματς και είχε 20/53 εντός παιδιάς. Μετά το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου η διαφορά ήταν στο +30 (63-33) υπέρ της ομάδας από τη Ρόδο και έφτασε μέχρι και τους 43!

Ωστόσο το ποντάρισμα στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες ξεκίνησε στο 10.5, τελικά πήγε 28.5, ενώ στο μεσοδιάστημα είχε αποσυρθεί το ματς από τις περισσότερες εταιρίες στην Ελλάδα και δεν μπορούσε να ποντάρει κάποιος.

Έτσι η ΕΟΚ σκοπεύει να στείλει τη Δευτέρα κιόλας στην αρμόδια επιτροπή της ΓΓΑ, αλλά και στην δικαιοσύνη φάκελο με στοιχεία προς διερεύνηση της υπόθεσης.

Η Ομοσπονδία θεωρεί πως υπάρχουν ζητήματα προς εξέταση για την εικόνα του αγώνα ύστερα μάλιστα και από δημοσιεύματα που υπέπεσαν στην αντίληψή της.

Δεν αποκλείεται δε να παρέμβει και ο ΕΣΑΚΕ που είναι η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.