Ολυμπιακός: Έγραψε ιστορία ο Κάνααν, δήλωσε ευτυχισμένος

Με τα οκτώ τρίποντα απέναντι στην ΑΕΚ ο Αϊζάια Κάνααν ξεπέρασε τους Τόμιτς και Ντόρσεϊ! Τι δήλωσε ο άσος του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Έγραψε ιστορία ο Κάνααν, δήλωσε ευτυχισμένος

Ιστορικό ρεκόρ για τον Αϊζάια Κάνααν με τα οκτώ τρίποντα που σημείωσε στην άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με το εμφατικό 111-71. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού ξεπέρασε την επίδοση που είχαν στο σύλλογο ο Μίλαν Τόμιτς και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ που είχαν πετύχει επτά τρίποντα σε ένα ματς της πειραίκής ομάδας.

Μάλιστα ο ίδιος τόνισε ότι δεν είχε καταλάβει πόσα τρίποντα σημείωσε και ενημερώθηκε αμέσως μετά το παιχνίδι για το μεγάλο ρεκόρ.

«Ήταν μια καλή ομαδική προσπάθεια απόψε. Εκτελέσαμε το πλάνο. Η ΑΕΚ έπαιξε καλά στην αρχή, αλλά θέλαμε να παραμείνουμε επιθετικοί. Εγώ αισθανόμουν καλά και έβαλα τα σουτ. Δεν ήξερα καν ότι έβαλα οκτώ τρίποντα. Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος που τα πέτυχα. Ήθελα να μείνω επιθετικός μέχρι το τέλος. Μόλις βγήκα από το παιχνίδι μού είπαν ότι έκανα ρεκόρ. Είναι υπέροχο. Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσω την ομάδα για να κερδίσει. Ό,τι είναι απαραίτητο για να πετύχουμε. Θέλω να με σκέφτονται ως ανταγωνιστικό, ως ηγέτη, ως μαχητή», δήλωσε ο Κάνααν μετά το ματς.