Ολυμπιακός: Το πάρτι από το ΟΑΚΑ μεταφέρθηκε στο σπίτι του ΜακΚίσικ (pics)

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα μετά τον θρίαμβο στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, οι ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού μετέφεραν το... πάρτι στο σπίτι του Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ολυμπιακός: Το πάρτι από το ΟΑΚΑ μεταφέρθηκε στο σπίτι του ΜακΚίσικ (pics)

Ο αμερικανός άσος του Ολυμπιακού, Σακίλ ΜακΚίσικ και η σύζηγός του Μπέριλ ήταν οι οικοδεσπότες στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, στο οποίο ήταν προσκεκλημένοι οι υπόλοιποι ξένοι αθλητές της ομάδας με τους συντρόφους τους.

Συγκεκριμένα, στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι παραβρέθηκαν οι Μουστάφα Φαλ, Τζοέλ Μπόλομποϊ, Ταρίκ Μπλακ, Τόμας Ουόκαπ, Άλεκ Πίτερς και Τζορτζ Πάπας, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με γιορτινά -λόγω της ημέρας- αξεσουάρ και δημοσιοποίησαν τις φωτογραφίες, αποδεικνύοντας το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον Ολυμπιακό, το οποίο ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο μετά τον θρίαμβο στο ΟΑΚΑ επί του αιώνιο αντιπάλου Παναθηναϊκού για την 16η αγωνιστική της EuroLeague.

Μάλιστα, ο ΜακΚίσικ, ο οποίος ανέβασε τις φωτογραφίες στους προσωπικούς του λογαρισμούς στα σόσιαλ μίντια, σημείωσε ότι η ψυχή του πάρτι ήταν ο Μουστάφα Φαλ, ο οποίος ήταν και η ψυχή του... πάρτι στο ΟΑΚΑ, αφού αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης!