Παναθηναϊκός: Μίλησαν στον κόσμο οι Πεδουλάκης και Παπαγιάννης

Στην φυσούνα του ΟΑΚΑ βρέθηκαν περίπου 50 οπαδοί του Παναθηναϊκού ζητώντας εξηγήσεις για την νέα ήττα από τον Ολυμπιακό με τους Αργύρη Πεδουλάκη και Γιώργο Παπαγιάννη να αναλαμβάνουν να τους μιλήσουν. 

Παναθηναϊκός: Μίλησαν στον κόσμο οι Πεδουλάκης και Παπαγιάννης

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε 95-71 μέσα στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό για την 16η αγωνιστική της EuroLeague με το κλίμα στις τάξεις των Πρασίνων να είναι βαρύ.

Μετά την λήξη του ματς, οι Αργύρης Πεδουλάκης και Γιώργος Παπαγιάννης επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο από τα αποδυτήρια, προκειμένου να μιλήσουν με τον κόσμο που παρέμεινε στο ΟΑΚΑ και είχε παράπονο από την έλλειψη ενέργειας που επέδειξε η ομάδα του.

Σύσσομοι παίκτες και προπονητικό team αποδοκιμάστηκαν έντονα κατά την τρίτη και την τέταρτη περίοδο, με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι ηλεκτρισμένη και μετά το πέρας του αγώνα. Γι' αυτό και οι δύο άνδρες πήραν την πρωτοβουλία να συζητήσουν με τον κόσμο, ώστε να πέσουν οι τόνοι εν όψει της ακόμη πιο δύσκολης συνέχειας στην σεζόν.

Η συζήτηση αυτή διήρκησε περίπου ένα τέταρτο και αφορούσε την έλειψη αγωνιστικότητας στους αγώνες της EuroLeague με τον Γιώργο Παπαγιάννη να τονίζει πως θα μεταφέρει και στην υπόλοιπη ομάδα τα όσα μοιράστηκαν μαζί του οι οπαδοί.