Σπανούλης: «Αρχίζει και μπολιάζει στο Περιστέρι η φιλοσοφία μας»

Δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη επί του Προμηθέα έκανε ο προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης.

Σπανούλης: «Αρχίζει και μπολιάζει στο Περιστέρι η φιλοσοφία μας»

Λίγες μέρες μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Μπνέει Χερσέλιγια για το BCL και ενόψει Ντιζόν και play-in για τη φάση των «16», το Περιστέρι έκανε εκπληκτική εμφάνιση επί του Προμηθεά στο «Α. Παπανδρέου» για τη 10η αγωνιστική της Basket League.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη κέρδισε με 88-68 και ο «Kill Bill» στάθηκε τόσο στην πρόκριση στο BCL σε συνδυασμό με τη σημερινή νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στη συνολική πρόοδο που έχει κάνει η ομάδα του.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Προερχόμασταν από μια πολύ καλή εμφάνιση και μεγάλη νίκη σε do or die ματς στο Ισραήλ και ήρθαμε εδώ για να δείξουμε ότι δεν ήταν μια πυγολαμπίδα. Δουλεύουμε καλά, χτίζουμε πάνω σ’ αυτό και σήμερα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κάναμε ίσως την πιο μεστή εμφάνιση για τη φετινή χρονιά αμυντικά και επιθετικά. Όλα τα παιδιά όποιος παίζει, δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Αρχίζει και μπολιάζει μέσα τους η φιλοσοφία που θέλουμε να περάσουμε. Γινόμαστε μια καλή ομάδα εντός και εκτός αποδυτηρίων, μετά από τρεις-τέσσερις μήνες. Να συνεχίσουμε ταπεινά τη σκληρή δουλειά που κάνουμε και να προχωρήσουμε με ταπεινότητα. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα, που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, τους εύχομαι τα καλύτερα».