Ο Μπιέλιτσα είναι έτοιμος για τον αγώνα Ελλάδα - Σερβία

Ο Σέρβος σε δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του θέλει τη νίκη προκειμένου να κάνει τη ζωή της πιο εύκολη στο "παράθυρο" του Νοεμβρίου.

Ο Μπιέλιτσα είναι έτοιμος για τον αγώνα Ελλάδα - Σερβία

Πανέτοιμος για την αναμέτρηση της Σερβίας με την Ελλάδα στην Κρήτη (13/9), για τον 2ο προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, δήλωσε ο Νεμάνια Μπιέλιτσα, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στον αυχένα.

Ο φόργουορντ των Κινγκς, ο οποίος απείχε από την Εθνική την τελευταία διετία, μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Ελλάδα,τονίζοντας: «Είμαστε έτοιμοι για την Ελλάδα, με τη μεταξύ μας αναμέτρηση να είναι η πιο σημαντική στα προκριματικά. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε έτοιμοι. Οι Έλληνες έχουν δυνατή ομάδα, τη στιγμή που από εμάς λείπουν βασικοί. Δεν θέλουμε να έχουμε το ρόλο του φαβορί, αλλά θέλουμε τη νίκη για να γίνει πιο εύκολη η αποστολή μας στο "παράθυρο" του Νοεμβρίου.

Προσωπικά απολαμβάνω κάθε στιγμή εδώ. Δεν ήμουν στην Εθνική τα τελευταία δύο χρόνια, όμως τώρα έχω τον ρόλο που είχα πριν πάω στις ΗΠΑ. Αυτό χρειαζόμουν. Αυτό και αυτοπεποίθηση. Το παιχνίδι με την μπάλα είναι αυτό που θέλω, για να δημιουργώ για εμένα και τους συμπαίκτες μου. Νιώθω πολύ καλά, είμαι έτοιμος».